De klophengst.

Still van de Rijdende Rechter uitzending De klophengst.
De klophengst., uitzending, 30 minuten
dinsdag 18 november 2008
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De klophengst. Als Annemiek voor het eerst de ruin Becardi ziet, is het liefde op het eerste gezicht. Voor EUR 1.000,- wordt Annemiek de gelukkige eigenaar van de gecastreerde hengst. Becardi blijkt echter een behoorlijk wild beest te zijn. Zo wild, dat Annemiek concludeert dat Becardi niet volledig gecastreerd is. Hij zou een niet-ingedaalde testikel hebben, wat hem een zogenaamde klophengst maakt. Annemiek weigert om verkoopster Marijke het volledige aankoopbedrag te betalen, aangezien ze extra kosten moet maken om Becardi alsnog te laten 'helpen'. Marijke is het hier niet mee eens. Daarnaast zou het bedrag dat Annemiek achterhoudt te laag zijn, omdat ze volgens Marijke helemaal geen aanbetaling van EUR 400,- heeft gedaan zoals ze beweert. Wie jokt er hier? En is Becardi daadwerkelijk een klophengst? Om daar achter te komen laat De rijdende rechter, Mr. Visser, de lange arm van de wet ver strekken. Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

het was wat!

Hoe kun je je mails nou kwijt raken als de computer crasht? Die mails worden wel opgeslagen op de server van de website, Domme vrouw!!!!

Dat kan zeker! Als ze een POP3-account hebben via de provider (niet bij een gratis service als hotmail, gmail, yahoo enz.).
Zodra je de e-mail ophaalt met Outlook bijvoorbeeld, wordt de kopie van de e-mail verwijderd van de e-mailserver van de provider.
Dit laatste kan je overigens in de opties van je e-mailprogramma veranderen. Standaard staat deze optie uit.

wat een rare vrouw, zelf e-mails verstuurd met het bedrag wat nog open stond en dan gewoon glashard liegen dat annemiek niet betaald had, hoe dom kan je zijn. gelukkig voor annemiek arends heeft het recht gezegevierd.

Ik heb exact hetzelfde probleem. Wil ook mijn paard niet meer kwijt maar hij is inmiddels wel voor 1000 geopereerd omdat ook hij nog klophengst bleek te zijn. Ik heb dus recht op (een deel) van dat bedrag? Hoeveel dan? En hoe moet ik zo'n procedure starten?