De rijdende rechter

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
De rijdende rechter, uitzending, 30 minuten
dinsdag 27 januari 2009
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

In de laatste uitzending was een dame met een verrotte vloer. Het verbaasde mij dar dhr Visser haar niet verwees, na aanmaning van de verhuurder, naar de huurcommissie. Dat kost ong. € 12,--Die beoordeelt na inspectie hoeveel huur er minder hoeft te worden betaald. Deze uitspraak is bindend. tenzij de tegenpartij dan naar de rechter stapt. Een stuk minder rompslomp dus.

ik vind dat niet helemaal eerlijk want die vloer en die douche zag er gewoon niet uit ik ben het er ook niet mee eens dat die mensen nog €36,2 krijgen dat hebben ze gewoon niet verdient om dsat het er gewoon niet uitzag

Ik kan niets anders bedenken dan dat de woningbouwvereniging in die 50? jaren niet veel aan onderhoud of vernieuwing heeft gedaan.
Dan worden bewoners in de loop der jaren dus in feite gedwongen om het leefbaarder te maken en worden hier achteraf voor gestraft.

Ik zou als woningbouwvereniging iets anders omgaan met 25 jaar trouwe huurders.