De rijdende rechter

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
De rijdende rechter, uitzending, 30 minuten
dinsdag 24 februari 2009
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Tijdens een verbouwing blijkt dat het riool van Lisette en Judea ook door de buren wordt gebruikt. Op zich geen probleem, maar na herhaaldelijke verstoppingen moet er toch echt wat gebeuren. Lisette en Judea laten daarom een camera-inspectie uitvoeren. Ze spreken met de buren af om de kosten daarvan te delen. Maar als blijkt dat de verstopping zich onder het huis van Lisette en Judea bevindt, trekken de buren zich terug. Ze weigeren plotseling de helft van de rekening te betalen. Gewapend met afluisterapparatuur, gaan Lisette en Judea verhaal halen bij de buren. En dan breekt de beerput open! Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Hoe zit het als een woning een eigen rioolbuis heeft, maar een regenpijp is aangesloten op de rioolbuis van de buren? De regenpijp is voorzien van een bladvanger. Bij een verstopping is de oorzaak dan ook niet te wijten aan hemelwaterafvoer. Een eventuele verstopping zal ontstaan door verkeerd gebruik van de buren zelf. Daarbij denk ik aan etensresten in toilet, frituurvet en andere zaken, die niet in een riool thuishoren. Lijkt mij onredelijk als ik dan mee moet opdraaien voor de kosten.

Zucht, wat een zielige reactie. Met dit soort mensen komt het nooit goed.

natuurlijk kan je beter niet gesprekken opnemen maar aan het eind van het programma laat de tegenpartij duidelijk blijken hoe ze zijn en snap ik dat opnemen wel. mijnheer biedt zijn hand aan om daarmee aan te tonen dat het niet goed was om de gesprekken op te nemen en i.p.v. het gewoon aan te nemen moet mevrouw nog ff blaten dat ze van haar kinderen moeten afblijven terwijl ze zelf over hun seks geluiden begon. vreselijk dat soort typjes die alleen met een grote mond hun gelijk denken te halen.