De rijdende rechter

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
De rijdende rechter, uitzending, 35 minuten
dinsdag 5 oktober 2010
-Bij watersportvereniging De Merwede in Gorinchem is een nieuw fietsenplan ingevoerd. Er staan veel 'weesfietsen' in de haven waarvan de eigenaar onbekend was. Die oude fietsen moeten weg. Eén van de leden, Jan Bruining, heeft al jaren een fiets in de haven staan en het opruimplan ontgaat hem. Als hij een paar maanden later de nieuwe fietsenstalling binnenkomt, ziet hij ineens zijn fiets staan. De vereniging heeft de fiets 'cadeau' gedaan aan een ander lid. Bruining vindt dat de vereniging de fiets geconfisqueerd heeft. Hij beschuldigt de vereniging van diefstal.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitspraak?

wat een onzin-zaak... hier kon iedereen vooraf al zeggen wat de uitkomst zou zijn... zijn er geen ingewikkelder en interessanter zaken om een programma over te maken?

U mag het zo opvatten maar zulke simpele zielen moeten er ook zijn.

Wat is die Bruining voor en man ? Hij heeft een boot van een miljoen en maakt zich druk om het feit dat zijn (vergeten!) fiets i.p.v. naar het oud-ijzer naar iemand gaat die er blij mee is. Kunnen we tegen zulke mensen een politieke partij oprichten ?

waar kan ik lid worden?

Dat zijn nu mensen die op krenten zitten en u ziet, zuinigheid met flijt bouwd huizen als kastelen (kakstoelen) :-)

toen ik naar die uitzending keek dacht ik precies hetzelfde als wat jij nu schrijft. Niet te geloven dat iemand zich druk kan maken om een oude rotfiets terwijl hij waarschijnlijk miljonair is.....bah!! Het blijkt maar weer hoe rijker men is hoe gieriger men wordt

Jan Bruining moet de naam van zijn jacht "Dutch Pride" maar veranderen in "Dutch Old Fool". Wat een zielig mannetje.

Het blijven wel mensen en diens verleden is niet onze zaak toch?

Waar heb je het in vredesnaam over?

Pagina's