De rijdende rechter

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
De rijdende rechter, uitzending, 35 minuten
dinsdag 19 oktober 2010
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitspraak?

Ben het oneens met de uitspraak aangezien het een grote misser is dat het verhuurbedrijf nagelaten heeft de heer Vos direkt te waarschuwen. Daardoor heeft de heer Vos geen mogelijkheid gekregen zijn spullen zelf in veiligheid te brengen.

woningbouw is weldegelijk aansprakelijkomdat meneer de berging elders huurt dan waar hij verblijft, aangezien meneer niet is gewezen op de brand door verhuurder is de verhuurdr aansprakelijk,
dan nog iets volgens de brandweer is in de uitzending gezegt; de box en de aangrensende box zijn open gebroken. dus had de woningbouw dit wel kunnen zien. het raam moet ook gemaakt worden door de woningbouw. want anders blijf je met het huur genot zitten.

Inderdaad ja... de medewerker had ook nog de moeite kunnen nemen bij de brandweer navraag te doen en zodoende Vos optijd te informeren waardoor er geen diefstal had plaatsgevonden.

750 euro schade, misschien toch de student die het verduistert heeft, Hij zegt wel dat 750 euro niet veel is om de boel op te lichten maar hij zegt ook dat 750 euro voor hem wel meer is dan voor Nijesteen. Ik denk dat Bewoner iets verzwijgt.

John-Doe: Zoals de waard (John-Doe) is vertrouwt hij zijn gasten?

Dan zou hij dus een tweede berging gehuurd moeten hebben om zijn "gestolen" spullen op te slaan? Ik stel voor dat u weer alu-hoedjes gaat vouwen!

Als het om geld ging, had hij beter een aansprakelijkheidsverzekering af kunnen sluiten. Ik vindt dat hij gelijk had moeten worden ingelicht door verhuurder en daarom is verhuurder fout!

ik ben het er niet mee eens!!

Heb ooit een brief gelezen van de heer Visser. Een claim bij een reisverzekering hij misbruikte hier zijn bekendheid en gebruikte dit als dwang middel. De verzekeraar moest wel uitkeren anders had hij dit wereld kundig gemaakt. Zo hypocriet is Frank Visser. Hoe oprecht is hij echt????

Pagina's