De rijdende rechter

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
De rijdende rechter, uitzending, 35 minuten
dinsdag 26 oktober 2010
De heer Dijkxhoorn woont al 61 jaar in hetzelfde huis. De nieuwe buren hebben de hele boel verbouwd. Hierdoor is het gaan lekken in de slaapkamer en in de woonkamer van de heer Dijkxhoorn. Daarnaast stoort hij zich aan het geborrel in zijn doucheputje. Volgens de heer Dijkxhoorn hebben de buren hun wc op zijn riool aangesloten. De ruzie is inmiddels zo hoog opgelopen dat er niet meer normaal met elkaar valt te communiceren en is de schutting hoger dan gewenst opgetrokken.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Geen uitspraak deze keer, wel een schikking (of iets wat hierop zou moeten lijken...). Komt dit ooit nog goed?

Wordt uzelf nu niet gek van dit soort deprimerende zaakjes die geen voeten in aarde hebben? Ik spreek mijn bewondering voor uw doorzettingsvermogen uit om maar steeds weer in dit soort flutzaakjes, die overigens heel goed door buurtbemiddeling kunnen worden opgelost, als een schoolmeester moet handhaven.

De door de rijdende rechter gekozen oplossing lijkt me onverstandig omdat je nu al kunt aan zien komen dat dit toch weer mis gaat lopen.

Beste Riny de kwestie zal waarschijnlijk nog een staartje hebben dat ben ik met u eens.

Helaas juridisch de zoveelste flutzaak. NCRV zoek eens wat mooiere en interessantere zaken uit de stapel aanvragen.

Cicero hier zijn we het over eens maar is dat niet met al dit soort flutzaken?

Wat is niet met al dit soort flutzaken, want daar rep ik niet over. Alleen mijn oproep aan de NCRV om met flutzaken te stoppen. Denk aan de kijkcijfertjes, NCRV.

Moet er dan een 2e schutting komen? Er stond toch al een mooie schutting bij Dhr. v.d. Meer? En helemaal op zijn eigen grond.
De grootste stoorzender hier was de "vriend" van Dhr. Dijkxhoorn.
Die man dacht geloof ik dat Dhr. Dijkxhoorn zelf het woord niet meer kon voeren maar dat kon hij heel goed. Die had zich er niet mee moeten bemoeien. Nare kerel en zeer bemoeizuchtig.
Ben blij dat ik niet naast zulke mensen hoef te wonen. Dhr. v.d. Meer was helemaal oke.

Was zelf ook verbaasd over een tweede schutting en snap helemaal niets van de uitspraak. En inderdaad, wat een nare vriend heeft die meneer Dijkxhoorn zeg. Maakte er een groter probleem van dan nodig was en dat was niet in het voordeel van Dijkxhoorn. Ik schreef al dat er iets anders speelde bij deze man, het overlijden van zijn vrouw. Meneer van der Meer is hiervan de dupe geworden.
Ben het dus helemaal met je eens!

Ik ben het er helemaal mee eens ,wat een vreselijke man die Dhr Dijkxhoorn,de Dhr.v.d.Meer heeft een mooie schutting,en zijn klimop ging er nier overheen ,daarom vind ik de uitspraak ook geen goede .

Pagina's