De rijdende rechter, wordt vervolgd

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter, wordt vervolgd
De rijdende rechter, wordt vervolgd, uitzending, 30 minuten
dinsdag 18 juni 2013
Met de hoofdrolspelers van 'de rijdende rechter' kijken we terug op hun zaak waarin mr. Frank Visser uitspraak deed. Is de heg geknipt, is het terras weggehaald en is de burenruzie bijgelegd?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Het was ook vanavond weer een zeer vermakelijke uitzending . Vond ik in de aanvankelijke betreffende uitzending van Rijken Tweewielers versurs B. Lassooy de eiser al een misselijk makende en arrogante kwast , dan is dat beeld zeker heden avond weer bevestigd . Hij krijgt van Rijken Tweewielers een bedrag van € 100,00 ondanks de eerder uitspraak uitgekeerd voor een fiets die hij zelf heeft verwaarloosd en steld zich vervolgens op zo een asociale manier weer op . Wat zal die Rijken spijt hebben zijn zijn service naar die lassooy toe . Van mij zal hij nog niet eens honderd centen hebben gehad . Het is zeer begrijpelijk dat Mark Rijken boos werd op Lassooy , en ik dacht zelfs even , die Bart krijgt nu een vuistslag in het gelaat , Maar helaas , dat gebeurde miet . Waarschijnlijk omdat Mark Mevr. van der Elst niet wilde laten schrikken door een vecht partij te beginnen . Ik vond die Lassooy een echte cremlin . Kwaadaardig en nergens toe bereid .

Eindelijk een beetje leven in de brouwerij tijdens een uitzending van de Rijdende Rechter ! Buiten de opmerking van Dhr, Rijken aangaande de pillen van Bart L. Vond ik zijn vrouw Loes zeer sterk overkomen , doordat ze ook tijdens de woedeaanvallen van beide partijen het hoofd koel wist te houden . Petje af Loes . Ik vond die man die de fiets stond te repareren erg stilletjes , maar men kon hem als het waren horen denken . Wat mij wel meteen opviel was dat zowel Mark als zijn collega de fietsen maker een veel verzorgde indruk maakten dan in de eerste uitzending waarin de zaak inhoudelijk behandeld werd .
Wat betreft de dreigementen of de beledegingen die er aan het adres van de vrouw van B. Lassooy zouden geuit . Ach welke vent wil daar nou overheen ? En dan nog een close up shot . Jonge Jonge " Was dat even schrikken . Ik dacht meteen aan Evil Dead . De uitspraak van B. Lassooy dat hij over drie jaren naar Roemenië zal gaan omdat Nederland zo een rot land zal zijn . Wat doe je hier dan nog ? Dan hoef je daar geen drie jaar mee te wachten . Mijn mening in deze , Rijken Twwewielers hebben zich ook in deze uitzending weer de betere partij getoond door zich niet te laten verleiden tot een handgemeen , waar B. Lassooy vermoedelijk op uit zal zijn geweest , zodat hij met een zielig verhaal naar de politie kon gaan , om zo doende Mark en Loes een hak te kunnen zetten . Zeg Bart Veel plezier met je briefjes . Bluffer .

Er valt heel veel over de uitzendig te zeggen , maar ik vind dat Mevr. van der Elst hierbij toch wel een zeer groot compliment verdient door de rust te bewaren en de strijdende partijen uit elkaar wist te houden . Zij zal een hele goede psychologe kunnen zijn . Wat betreft de commetaren van de voorgaande schrijvers , Er waren over en weer scheldpartijen en beledigingen en daardoor oplopende spanningen . Gedraag jullie eens als volwassen mensen ! Het is een hoop drukte om niets en Bart moet eens ophouden met dat hatelijke en dreigende gedrag van hem , want daar los je niets mee op . Bart ' Rijken heeft je de hand aangeboden , doe er wat mee . Ga naar je buren toe en wees een vent en niet zo een druiloor , zoals je nu overkomt .

Met zulke buren heb je geen vijanden meer nodig . Het leek daar wel klein Syrië . Na zoveel maanden van bezinning zal je toch wel denken dat die Bart toch wel zijn mening en zijn houding in deze zal hebben herzien , maar het tegendeel is echter waar . Bart ouwe ' als je zo een hekel aan je buurman hebt dan had je ook die 100 euro niet aan moeten nemen . Nu vreet je van twee walletjes . Praten als je geld krijgt van de fietsenmaker , en vervolgens lopen schelden , tieren en dreigen als je het geld in je zakken hebt zitten . Zo kom je niet echt geloofwaardig over . Maar goed het was weer een mooi stukje Amsterdams toneel .

Ik heb nog geen enkele negatieve opmerking over Uw vrouw gelezen, en de negatieve reacties aan Uw adres lijken mij logisch. In de originele aflevering komt U al niet bijzonder sympathiek of beleefd over en in de aflevering van deze week bewijst U dit opnieuw. Uw beledigingen aan de fietsenmaker en gewelddadige taal hier is ook totaal ongepast. Als U bewijs heeft van misstanden moet U hier aangifte van doen en niet onbewezen kletspraat plaatsen.