De rijdende rechter, wordt vervolgd

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter, wordt vervolgd
De rijdende rechter, wordt vervolgd, uitzending, 30 minuten
dinsdag 25 juni 2013
Met de hoofdrolspelers van 'de rijdende rechter' kijken we terug op hun zaak waarin mr. Frank Visser uitspraak deed. Is de heg geknipt, is het terras weggehaald en is de burenruzie bijgelegd?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ben ik de enige bij wie de koude rillingen opkwamen na 'bepaalde'opmerkingen vanuit buurman Eric aan het adres van Dhr Boerackers??
Met name de laatste opmerking over dat ie min of meer hoopt dat Dhr Boerackers maar zo snel mogelijk mocht komen te overlijden.
Maar ook dat midden in de nacht bellen en gelijk ophangen.
Als deze verhalen waar blijken te zijn is buurman Eric misschien nog wel enger dan Dhr Boerackers....

Beste Richard, ook ik vond het bepaald geen "gezellige"
uitzending. De buren van de fam. Boerakkers kwamen bij mij nu wel heel anders over dan in de eerste uitzending.
Ze hebben hun aanvankelijke sympathie nu wel compleet verspeeld door ongepaste opmerkingen te maken t.a.v. een mogelijk overlijden van hun buurman.
Je kunt heel wat meedelen op de t.v., maar dit gaat werkelijk te ver, onbehoorlijk en zeer grof!

Ik moet zeggen, dat de lichaamstaal van dhr Boerakkers boekelen spreekt. Eric zegt de waarheid. Het overliijden van dhr Boerakkers is dichterbij dan die van Eric. Dat hij dat zegt is niet erger dan de lichhaamstaal van meneer Boerakkers. ewoonnnnn pesten. Het werd mr Visser zelfs bijnna teveel. En dat wil ook wat zeggen.

Als ik het goed heb gezien heeft de heer Boerakker aan landje pik gedaan,helaas verjaart dus als je de tijd heb loont misdaad

Jammer om te zien en te horen hoe mensen met elkaar omgaan. Tot alles in staat om elkaar het leven zuur te maken. En dit alles om dat ze hun gelijk willen hebben en middelen hanteren om het te krijgen en je zelf beter te voelen. Ik had die houding toen ik vier was en mijn zin niet kreeg, toen mocht je van mij niet op mijn verjaardag komen of dreigde het tegen je vader zeggen in de hoop dat je ging huilen dan had ik een goed gevoel. En hielp dat nog niet dan sloeg ik je hersens in met een het in de buurt gevonden meest harde voorwerp uit de zandbak. Maar ja ik was vier jaar oud!!

Ik vind dat die benidorm bastards (fam Boerakker) belachelijk bezig zijn.
Dat bellen savonds en dan ophangen zal hij wel verzonnen hebben. Doe toch niet zo moeilijk overal over.
En al helemaal belachelijk dat je eerst die rechtspraak aanvraagt bij dhr Visser en dan vervolgens nergens aan mee wil werken. Mij is wel duidelijk wie hier de boosdoeners zijn.
Jammer dat het recht uit heeft gewezen dat ze gelijk hebben gekregen.

Wat betreft de uitspraak: die zal wel juridisch juist zijn! Gedoogde erfgrensverlegging kan blijkbaar de kadaster-erfgrensbepaling overrulen!!!
Waarom is bij de recente "recht-op-overpad"-kwestie geen nieuw recht gecreeerd? Huizen met een achtererf hebben toch automatisch recht op een open verbinding met de dichtstbijliggende straat? Hoe kan de GGD of de Brandweer daar snel slachtoffers bijstaan of weghalen????? Onbegrijpelijk!!! Of moet men daarvoor een civiele procedure beginnen?

Wat een nare oude mensen zijn dat, ik geef die buren die doodswens groot gelijk. In de uitzending zat die man alleen maar moeilijk te doen, drinken naar de camera ploeg gooien en dreigen om met de stok te slaan deinsde hij niet voor terug.

Nou met figuren als Kevin wordt de wereld er ook echt beter op als deze doodsverwensingen goed keurt.
En als dat aan uw adres gebeurt vind u het dan ook goed of rent u dan snel naar de politie om daar huilie huilie je verhaal te doen??

DS: u vind het blijkbaar niet erg om midden in de nacht door laffaards als buurman Eric uit je bed gebelt te worden??
Geef u telnummer dan maar, dan kunnen we aan uw verzoek voldoen.

Richard35: Waar heb je het over??
Eric verteld alleen maar dat de oude man niet lang te leven heeft. Hij wacht gewoon tot de dood van zijn buurman.

En DS zegt alleen maar dat de fam Boerackers avond belletjes mogelijk hebben verzonnen. Dat wil niet zeggen dat DS graag lastig gevallen wil worden! Bovendien mag de fam. Boerackkers niet zeggen dat de buren bellen want er wordt niets gezegd door de telefoon. De beller kan iedereen zijn.

Ik zie alleen maar agressie van die oude man, daarnaast ligt hij continu dwars. En hij heeft een stukje lang gepikt toen hij nog jong was, dit zien we in dit filmpje....
De buren voldoen aan de rechtspraak en ze plaatsen de schutting nog dichterbij hun huis terwijl de schutting precies op de erf afscheiding geplaatst mag worden.

Pagina's