De rijdende rechter, wordt vervolgd

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter, wordt vervolgd
De rijdende rechter, wordt vervolgd, uitzending, 25 minuten
dinsdag 23 juli 2013
Met de hoofdrolspelers van 'de rijdende rechter' kijken we terug op hun zaak waarin mr. Frank Visser uitspraak deed. Is de heg geknipt, is het terras weggehaald en is de burenruzie bijgelegd?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat een vervelende mevr de backer......volgens mij heeft ze zo weinig te doen dat ze dan maar de buren gaat pesten! En buiten roken mag ook niet van madam..... Op de hei gaan wonen en alsjeblieft de rest van de mensheid met rust laten! Jammer van dan intolerante volk

Aflevering gezien. Wat een gefrustreerde oude dame is dat zeg. De gemeenhei d en het egoisme druipen er af. Ook nog zo'n rottige opmerking maken over dat ze het leuk zou vinden als de mannen een scherm zouden laten vallen. Jammer dat zij haar zin heeft gekregen.

Ik vind deze mevr,niet aardig overkomen.
Oh wee als ze rechts uit haar raam gaat kijken,dan zal ze ook wel weer wat vinden.
Jammer,dat ze zo weinig sociaal is.
Deze mevr. mist duidelijk een hobby en vertier.

Die 2 oudjes hebben groot gelijk met die rare windscherm, wat was die ouwe kale kerel er ziek van, typisch een gevalletje van niet tegen ze verlies kunnen. En roken is sowieso smerig en dodelijk laat ze dat lekker thuis doen waar niemand er last van hebt, ik heb zelf 15 jaar gerookt en ben nu een jaar gestopt wat ben ik blij dat ik er vanaf bent, het is echt slecht voor je maarja mensen worden daar pas bewust van als ze kanker hebben dan hebben ze pas spijt, het zou gewoon verboden moeten worden

En tenslotte RIP Zorro

He Onno wat een heerlijke tolerante toon in jouw reactie,je verdedigd dus een geval van 20 cm uitzicht (de rest van het uitzicht viel al achter de heg weg) tegenover mensen die uit de wind en in de buitenlucht willen zitten.
Vervolgens vind je dus dat mensen ook buiten niet mogen roken, zelfs niet in hun eigen tuin.
En vervolgens zou je iedereen het recht willen ontnemen om uberhaubt nog te mogen roken.
Vertel eens eerlijk, is dat vrolijke humeur van je er altijd al geweest, of is dit vooral na het stoppen met het roken ontstaan.
Jazeker, ik ben een roker, mocht ik echter stoppen om er vervolgens zo'n humeur aan over te houden ben ik bang dat mijn directe familie mij eerder om zeep helpt als dat een eventuele kanker dat zou doen.

Die mevrouw en meneer zijn het prototype van de bejaarde die niets te doen heeft en zich de hele dag aan alles en nog wat zit te ergeren. Ze hebben gewoon geen andere bezigheden in hun leven. Typerend was de opmerking van meneer dat hij last had van rook die een afstand van 20 meter overbrugde en toen zijn woning binnenkwam. Als je dag in dag uit op de loer ligt vind je altijd wel iets om over te zeuren. Wat een vervelende mensen zeg.

Wat een trieste vertoning die mevrouw en meneer de Backer.
Stel je toch eens voor dat je niet alles en iedereen in de gaten kunt houden omdat er slechts een klein deel van je uitzicht ontnomen word. Je moest immers echt voor het raam gaan zitten en volledig naar links kijken, wilde je het windscherm kunnen zien staan.

Kennelijk had mevrouw de Backer niets beters te doen dan dag in dag uit voor het raam te gaan zitten om alles en iedereen in de gaten te kunnen houden.

Erg triest en egocentrisch dat een ander het niet gegund word om lekker uit de wind buiten te kunnen zitten en/of om een sigaretje te roken.

Wat een verbitterd mens is het toch. Een ander het licht in de ogen niet gunnen. Hoe zielig kun je zijn!?

Hebben die mensen trouwens niks anders te doen dan uit het raam te kijken? Get a life!!!

Maar dat uitzicht wat ze terug krijgt! Echt onbetaalbaar.
Kan ze lekker naar de andere buren kijken en uitdokteren wat daar over te klagen valt.
Hoe leggen we dit gedrag uit in bijvoorbeeld een 3e wereld land? ik schaam me rot voor dit soort organisme.
In een bootje zetten, aansteken en afduwen aan de havens van ijmuiden.

Aan elke medaille zit een keerzijde. Aan mevr. De Backer is beloofd dat de schermen niet terug zullen komen zolang zij daar wonen.
Zij wonen daar nog en de schermen komen terug, dus vind ik wel dat zij een punt heeft. Ze uit het ietwat onvriendelijk maar goed afspraak is afspraak. Ik vond het optreden van de vertegenwoordigers van die instelling ook niet bepaald overtuigend. Deed me een beetje denken aan wethouder Hekking van Koot en Bie.
Dus een terechte uitspraak van meester Visser. De schermen terugplaatsen tijdens hun vakantie is ook niet bepaald chique. En dan antwoorden met, "zij zouden er toch geen toestemming voor hebben gegeven", getuigt niet bepaald van empathisch vermogen hetgeen je bij een leidinggevende van de instelling wel zou mogen verwachten.

Pagina's