De rijdende rechter, wordt vervolgd

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter, wordt vervolgd
De rijdende rechter, wordt vervolgd, uitzending, 24 minuten
dinsdag 30 juli 2013
Met de hoofdrolspelers van 'de rijdende rechter' kijken we terug op hun zaak waarin mr. Frank Visser uitspraak deed. Is de heg geknipt, is het terras weggehaald en is de burenruzie bijgelegd?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ja en nu? We weten nog niet hoe het met het bushokje af gaat lopen, want er zou nog een nieuwe inspraakavond plaatsvinden. Dit programma is niet live, dus waarom nu niet even de moeite genomen om de uitslag daarvan te vermelden?
En die figuren die die boom weg wilden hebben, wísten natuurlijk dat ze gingen verhuizen. Die wilden die boom weg omdat ze denken het huis dan makkelijker te verkopen.

Kzou zeggen laat de bus op elektrisch rijden, probleem opgelost.

Als je dat denkt, dan moet je eens kijken naar het drama met de Phileas-bussen in Eindhoven en wat een fortuin dat gekost heeft.

O en de boom, dat is een schandalig stukje pesten, in mijn ogen.

Scheur die halte toch uit de grond en laat die mensen lekker een eindje wandelen naar een andere halte.

Is nog gezonder ook.

Door het verplaatsen van het bus hokje. Is de vervoers maatschappy aansprakkelijk om de Walnotenboom van de eigenaar ten nadelen gekomen waar de vervoers maatschappy niet normaal te werk gegaan om de boom te doen laten staan waar uit eindelijk de vrouw een vergoeding hoord te hebben om het bushokje op een andere locatie te doen plaatsen zou mr. Visser eigenlijk in het voordeel moeten handelen aan de Eigenaresse van de Walnotenboom zijne bevindingen moeten bevelen wat nu zijne bevindingen zijn en tot de uitspraak in zijne rechtzitting moet beoordelen.

Hier kan ik geen touw aan vastknopen.