De rijdende rechter, wordt vervolgd

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter, wordt vervolgd
De rijdende rechter, wordt vervolgd, uitzending, 35 minuten
dinsdag 13 augustus 2013
Met de hoofdrolspelers van 'de rijdende rechter' kijken we terug op hun zaak waarin mr. Frank Visser uitspraak deed. Is de heg geknipt, is het terras weggehaald en is de burenruzie bijgelegd?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

schandalig wat de gemeente Wieringerwerf heeft gedaan, niet alleen de mensen op de camping voorgelogen. Maar ook het terrein braak laten liggen, het komt nu over als gewoon je zin willen krijgen en landje pik doen maar niet weten wat je met de grond gaat doen.
Als de gemeente toch geen plannen met de grond had had dan de campingbewoners laten zitten.

Helemaal mee eens Richard.

Misschien zou je de aflevering nog een keer moeten zien. De gemeente heeft het terrein altijd in perioden van maximaal 5 jaar verpacht. Wanneer ze de periode nogmaals zouden verlengen, dan zouden ze grote investeringen moeten doen. Vergeet ook niet dat deze mensen niet in de gemeente wonen...

Laat je niet afleiden - Handen aan het stuur.
Rijden zonder handen aan het stuur is nog niet strafbaar.
Vaak is dat ook te zien op tv. Bekend zijn de uitzendingen van RTL-Autowereld en Het Familiediner en nu dus ook De Rijdende Rechter.
Daarin wordt de suggestie gewekt dat het autorijden een bijzaak is en je gewoon in de camera kunt kijken en het stuur kunt loslaten. Slecht voorbeeld doet ook volgen.

Overigens waardeer ik de serie van De Rijdende Rechter, waarin conflicten op een goed geregelde manier worden rechtgezet.
Maar presenteren in de auto: NIET DOEN!!

Dit zal waarschijnlijk wel weer een VVD gemeente zijn, corrupte boeven zijn het die neoliberalen!

Nietszeggende terugblik. Voegt niets nieuws toe, en laat verschillende opgenomen reacties achterwege, bv. dat er op 26 Juli 2012 een aangetekende brief naar de fam. Wieten gestuurd was met het verzoek om het huisje te verwijderen, voor 10 Augustus,anders zou de gemeente dat doen, kosten: 1495,- euro!!!
Toen de betreffende ambtenaar de vraag gesteld werd of hij zeker was dat het om het huisje van de fam. Wieten ging, en zelfs na het laten zien van een foto van het huisje, was het antwoord: ja het gaat om dat huisje. De ambtenaar had het huisje een paar weken ervoor nog gezien! EEN GROTE LEUGEN!!!!
Het huisje was namelijk eind April al afgebroken en met 3 containers afgevoerd! (bijna 1000,- euro,s)
We zouden een schriftelijk excuus krijgen, tot op de dag van vandaag hebben we dat nog niet gekregen!!
SCHANDE SCHANDE SCHANDE SCHANDE SCHANDE SCHANDE

Het spijt me heel erg voor u.