De zure dennenappel

Still van de Rijdende Rechter uitzending De zure dennenappel
De zure dennenappel, uitzending, 30 minuten
dinsdag 11 februari 2014
Mr. Visser gaat naar de familie Muller. Zij worden gek van de 40 jaar oude Douglasspar in het voortuintje van buurman Martin Bogers. Hij steekt boven de daken uit. De familie Muller denkt dat de wortels van de boom een enorme lekkage veroorzaken in de kelder. Mevrouw Muller is het zat om na een fikse regenbui tot haar enkels toe in het water te staan. Ze is niet meer van plan ooit nog één emmer water te scheppen. Die boom moet eruit. Maar is die boom wel de oorzaak van alle problemen?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Rijdende rechter is een leuk programma maar mij ontgaat het volledig waarom er een panel met burgers is toegevoegd. De meeste personen zijn alleen zichzelf aan het profileren. De ene mening is nog dommer dan de andere. De toevoeging haalt het hele programma naar beneden.

Ik begrijp de bedoeling wel,(hoe denkt het gewone volk erover) maar het komt niet goed uit de verf.

Helemaal mee eens. Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

Ben het roerend met u eens maar als je je negatief uitlaat over deze zgn panelleden word je bericht verwijderd de ncrv houd niet van negatief kommentaar. Vind vooral de mening van meneer Belg een mening van 20 jaar terug. en de rest geeft totaal geen meerwaarde aan dit circus.

Ik ben het met u eens als je echt je mening geeft over dit panel word je verwijderd
wees eerlijk het is een storende factor in dit circus programma.

ik vindt het panel juist wel leuk erin. het is gewoon een mooi programma

Dat is dus de standaard reactie op dit forum...

Ik vraag me af of ze ook nog tekstschrijvers hebben voor die afschuwelijke woordgrapjes die ze altijd maken.. of zijn ze daarop geselecteerd?
Dus... laat ik een boompje opzetten over de 'jury' en melden dat ze daar mee moeten kappen, roei dat idee uit met wortel en tak, als we 'normale 'mensen over het programma willen horen bomen.. dan kijken we hier wel.

In zoverre voegen die pannelleden wat toe dat ze de mening van 'gewone mensen' naast het harde, juridische verhaal laten zien.
Wat je in deze aflevering vooral ziet is dat ze met zijn allen inhoudsloze onzin zitten te blaten met afschuwelijk slechte woordgrappen. Dát voegt niets toe.

Laar mevrouw eens luisteren.
Je zal zo'n buurvrouw hebben.
De boom is niet de oorzaak !
Boom laten staan

De boom is al weg mocht niet van de gemeente
kon ook niet in zo,n kleine voortuintje.

Pagina's