Door de neus geboord

Still van de Rijdende Rechter uitzending Door de neus geboord
Door de neus geboord, uitzending, 30 minuten
dinsdag 12 maart 2013
Robert Kok krijgt in 2010 een woning aangeboden door Welwonen. Hij moest een extra bijlage ondertekenen in zijn huurcontract, maar hij heeft nooit getekend. In deze bijlage staat dat als de woning gesloopt wordt hij geen financiële vergoeding krijgt voor verhuizen. Nu het zover is zegt Welwonen mondeling toe dat Robert toch de 5600 euro verhuiskostenvergoeding krijgt. Dagen later komt Welwonen erop terug; ze waren de bijlage vergeten dus hij krijgt toch geen geld. Robert zegt dat de handtekening vervalst is en wil een uitspraak van Mr. Visser.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Lekker dan, iemand met problemen erin proberen te luizen. En na de uitspraak mooi weer spelen..baba

Aan dwingend recht is niets af te dingen, correcte uitspraak dus.

Is het voor Robert geen tijd eens een andere bewindvoerder te krijgen. De dame in kwestie eens te screenen?

Robert's bewindvoerder is duidelijk buiten haar boekje gegaan. Robert kan een klacht over haar indienen bij de branchevereniging van bewindvoerders, zie: www.bpbi.nl , gesteld dat zij daarvan lid is (wat wel zou moeten)
Als Robert een andere bewindvoerder wil dan moet hij zich tot de Kantonrechter wenden.

De rol van die bewindvoerder is buitengewoon dubieus. Dat begon al met de opmerking
dat ze Robert afraadde uberhaupt mee te doen aan het programma. Wat is er mis mee om te laten toetsen of je recht ergens op hebt ? En verder, zelfs als er maar een geringe kans is op winst, zou het verstandig zijn mee te doen.

Waarom verschijnt ze vervolgens niet in de studio ? En dan die kwestie met die handtekening, door wie is die dan vervalst ?
Als dit in Italië gebeurd zou zijn, zouden we hier spreken van Italiaanse toestanden.

oooooooh ik ben zo blij voor hem!! Een eigen plek is het belangrijkste wat er is... ik moest denken aan de documentaire de Regels van Matthijs, en je weet hoe dat is afgelopen... ik wens hem en zn vogels super veel rust en geluk!!

Ben het niet eens met de uitspraak. Hij heeft afstand gedaan, klaar. Hij heeft geld geroken en zal dat krijgen voor zijn vogels. Blijk dus dat je altijd recht heb op verhuiskostenvergoeding als het pand gesloopt moet worden. Vind trouwens belachelijk dat de flat gesloopt wordt, woningbouw wil alleen maar een hogere huur kunnen innen. Er zijn veel te weinig goedkope woningen, en zo dwingen ze je om te verhuizen. Schandelijk van de woningbouw.

Wat is er mis met ruiken (van geld) waar je RECHT op hebt??
BTW: leuke naam 'anoniem'

Hij kan zijn recht helemaal niet wegtekenen. Dat heeft de rechter dus duidelijk gezegd. Daarbij is niet door hem getekend en is er door hem ook nooit afstand gedaan.

Beste Peter, dat gelooft toch niemand? Hij weet best wat er afgesproken is: geen vergoeding.

Pagina's