Dwarsliggers

Still van de Rijdende Rechter uitzending Dwarsliggers
Dwarsliggers, uitzending, 35 minuten
dinsdag 9 november 2010
Als Kim en John Welagen hun nieuwe huis betrekken, blijkt hun achterom dichtgemetseld te zijn. Buurman De Lange heeft eigenhandig de hele doorgang volgebouwd voor de uitbreiding van zijn schuur. Hoewel de doorgang eigendom is van De Lange moet hij recht van overpad verlenen. De buurt is woedend op hem: niemand kan nog gebruik maken van zijn achterom. De Lange vindt dat hij goed gehandeld heeft. Daarbij heeft hij via een aankondiging in de krant laten weten wat hij wilde gaan doen. Geen enkele bewoner is hierop ingegaan of heeft bezwaar aangetekend. Nu is de hele buurt in opstand en willen ze maar één ding.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Geef hier uw mening over de uitzending. Wilt u reageren op de date-oproep? http://www.eerstehulpbijrecht.nl/fragment/rijdende-rechter/09-11-2010/da...

Verwijderd door redactie

100 meter is best een afstand hoor...en het is 200 meter, want de kar moet ook nog terug. Bent het geheel eens met de uitspraak.

john is geen zielig mannetje maar meneer de lange is zielig om een vrouw van bijna 80 jaar om te laten lopen met haar bak verleden jaar met al die sneeuw.

ik vind deze meneer de lange, maar een zelf ingenomen arrogante kerel.

denkt alleen maar aan zich zelf, en is waarschijnlijk gewoon een ouderwetse hufter!!

Heel tekenent ook, dat zijn vriend gelijk de gelegenheid aangrijpt om een datingoproep te doen. Zie ook aan het begin de blote vrouwen die dhr de Lange aan de muur heeft hangen in zijn schuurtje.

Heel juiste beslissing. Het komt mij voor dat willens en wetens het recht van overpad is ontnomen.

nou nou nou... wat een associaal volk. Juridisch gezien hebben ze gelijk, maar kom op zeg, aan hun postuur te zien kunnen ze naar mijn mening die 100meter goed gebruiken..

en een buurvrouw van bijna 80 jaar ook?
dat arme mens heeft het de hele winter erg zwaar gehad met haar kliko bakken.maar ja meneer de lange moest maar 5 meter lopen om zijn bak neer te zetten !dus wie is er nu associaal?????

ik vind de lange wel leuke man haha.
helaas ben ik minder valide vrouw van 61 jaar.
maar vind um wel leuke man.

Pagina's