Eigen schuld, dikke bult?

Still van de Rijdende Rechter uitzending Eigen schuld, dikke bult?
Eigen schuld, dikke bult?, uitzending, 35 minuten
dinsdag 21 september 2010
In deze aflevering het verhaal van Samantha, de kameel van Pierre en Ria à Campo. Zij is in verwachting, maar de huisvesting voor de bevalling is niet ideaal. Om het welzijn van Samantha te waarborgen wordt ze tijdelijk naar een dierenpark gebracht, in gezelschap van een tweede kameel, Amalia. Het babykameeltje overlijdt echter tien dagen na de geboorte. Het echtpaar à Campo kan inmiddels niet meer voor Samantha en Amalia zorgen en er wordt een ruil voorgesteld: kamelen voor alpaca's (kameelachtige dieren). Maar voor hoeveel alpaca's? Dat is de vraag... Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Vindt u het goed dat de kamelen weer terug zijn bij echtpaar á Campo?

Belachelijk dat deze kamelen terug mochten naar Dhr el Campo.
Er werd totaal niet aan deze dieren gedacht.
Een schande rijdende rechter.

Ik heb geen goed gevoel bij de manier waarop meneer á Campo met die kamelen omgaat. Hoe meer hij ze knuffelt, hoe meer ik hem wantrouw. Geen bewijs, dat klopt, maar het belang van de dieren zou ook moeten meewegen. Ik ben er van overtuigd dat zij beter af zouden zijn bij het andere gezin.

Helemaal mee eens!

Het was duidelijk dat de eigenaren de kamelen niet verzorgden en ze op deze manier wilden lossen maar dan wel tegen een tegemoetkoming ( alpha's)

Weer een blunder. Het gaat hier wel om dierenwelzijn, dat vergeet Visser. Kijk naar de stemming... wie zit er naast? Juist: Visser!
Dit zijn onherroepelijke fouten van een man die denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft. Hij gaat totaal voorbij aan het feit dat de dieren verwaarloosd werden. Je zal maar zo'n rechter treffen zeg... bah!

Nee. iemand die zijn kameel Samantha noemt. kan ik niet echt serieus nemen!
daarbij heb ik ze gezien toen ze net een paar daagjes bij de Paay stonden.

schandalige uitspraak boer is alleen uit om de kamelen om te zetten in geld,aan de beesten wordt niet gedacht

Dag,
Ik vind het schandalig dat jullie kamelen (dieren die niet op een studio zitten te wachten!) ondergeschikt maken aan amusement. Dat zegt iets over hoe u en de uwen denken over dieren in relatie tot mensen. groet Herma

Tsja.... het zal wel niet anders kunnen maar het is natuurlijk wel erg dat die 2 kamelen terug moeten naar een tehuis waar ze schraal te eten krijgen. Misschien iets voor meneer Campo.... een beetje schraler eten en drinken.

Pagina's