Eindeloos gezwam

Still van de Rijdende Rechter uitzending Eindeloos gezwam
Eindeloos gezwam, uitzending, 30 minuten
dinsdag 3 maart 2015
Tags: 
erfafscheiding, geluidsoverlast, Jetske van den Elsen, Mr. Frank Visser
“Als ze pestherrie maken, dan laten we deze joekel van een elektrische bel rinkelen.” Meneer en mevrouw Rouss reageren met grof geschut op geluidsoverlast van buren Eddie en Marieke. Al vanaf het eerste moment heeft de familie Rouss problemen met het stel. Alsof deze stroeve verstandhouding nog niet genoeg is, zijn er nu ook nog problemen door de boom op de erfafscheiding. Mag de boom blijven staan? Mr. Frank Visser zoekt het uit.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat lijkt het me vreselijk voor beide partijen, om zoveel negativiteit te moeten incasseren en uitdelen. Het gaat om je thuis... Elke dag weer. Dat kan niet goed zijn. En wanneer beiden inmiddels blind van woede zijn, dan is het onmogelijk om helder terug te kunnen denken. Naar dat moment, waar het ooit mee of om begon, maar toen nog redelijk oplosbaar was geweest. Helaas is dat punt al ruim voorbij. Zo zou ik niet willen, maar ook niet kunnen leven. Er valt niets anders te winnen, dan vrede. Als beide partijen zich daar niet bewust van zijn, dan zullen zij ook geen nieuw startpunt voor elkaar kunnen krijgen samen. Het is zo simpel; 'Zullen we stoppen met elkaar zoveel verdriet aan te doen? Nu direct? Zonder "maar" en "mits"?' Wat zullen de omwonenden dat fijn vinden. En beste families...stel je eens voor, hoe je dan thuis zou komen voortaan. Hoe je dan, zonder op je hoede te hoeven zijn, in de zomer in de tuin zit. We zijn allemaal anders. Soms is dat lastig, soms is dat juist fijn. Buren zijn altijd dichtbij, ook met een mega-schutting ertussen...Dit is zonde van jullie levenskwaliteit. Doe de stap. Schudt die hand. Dan ben je de echte winnaar.

Mooi gezegd Steffie.

Eerlijk gezegd vond ik buuf Marieke Oonincx ook wel een grote bek hebben,zag haar wel met iedereen lullen over de Fam.Rouss.
Doe dat nou niet ,op een dag keert het zich allemaal tegen je.Wees netjes laat iedereen in zijn waarde en praat niet negatief,je wordt er zo humeurig van.
En niet zo vals op FB.Die macht is binnenkort je zwakte.

Zo oepsie zien lullen?! Woon je bij hun in de straat dan?

En ik heb zo'n vermoeden dat dat na de uitzending toch wel gebeurt. Denk je niet oepsie?

Mijn hemel, wat een verschrikkelijke situatie om in te wonen. De buren hadden gelijk over de boom, die was op sterven na dood, de haag was slecht en het is prima dat er een schutting komt.

De ene buren waren verschrikkelijk (liet zich wel bewijzen door dat "kwijl kwijl" gezeur en die ene buren waren net zo verschrikkelijk (liet zich wel bewijzen door die idiote bel en het gezeur over "demon").

Ik mag hopen dat het een flinke schutting is en dat beide buren zich normaal gaan gedragen.

Zo, toe maar. En u vindt uw eigen taalgebruik wel in orde?

U begeeft zich op hetzelfde niveau als de familie Rouss. Niet doen. Deze mensen zijn niet normaal.

Sorry, maar wie zij nu "kwijl kwijl" op het einde toen de "neutrale persoon" die me moest beslissen zich voorstelde aan 1 van de twistende buurgezinnen.

En sorry, geen van twee koppels is normaal. Dat is gewoon een redelijke neutrale opvatting.

Die buren verdienen elkaar. Ik had ook sterk het idee dat die dame met dat erg pittige kapsel een veel groter aandeel had in het geschil dan ze deed voorkomen. De uitspraak was de enige juiste: samen vechten, samen betalen.

Ik kan U alleen maar helemaal gelijk geven.

Pagina's