Gaypride

Still van de Rijdende Rechter uitzending Gaypride
Gaypride, uitzending, 40 minuten
dinsdag 8 november 2011
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. Met de tribune. Daarin geven elf mensen hun mening over de kern van de zaak, maar er is natuurlijk maar één die beslist en dat is mr. Frank Visser.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitzending?

Was wel grappig, maar geen serieuze zaak natuurlijk ;-)

Wat een kansloze uitzending....

SBS niveau

waar leent de rijdende rechter zich voor??

is het voor de kijkcijfers?

geachte

ik wil even reageren op de uitzending van 8-11 heb het altijd een goed programma gevonden (rechtspraak) maar door bij namen tenoemen in jullie programma is me net iets teveel ik vind me je kop op tv is ook met je echte naam

misschien iets voor de volgende keer

mvgr

Links ,,gekkenhuis,,!
Nog ,,gekker,, Jurylid Dhr van Steenhoven is inmiddels overleden.

Ik heb hier met buikpijn van het lachen gekeken maar de zaak zelf had echt een waarde 0.0 wat nog wel door een rechter moet goed komen.

Wat een jammerlijke uitzending NCRV onwaardig.Jammer dat de RIJDENDE RECHTER voor zulke zotte zaken misbruikt wordt.Volgende keer graag beter.

Het is pas zot als je je verheerlijkt met de ellende van de buren betreffende in de weg staande bomen, een schutting die al of niet over de erfscheiding komt etc. Deze uitzending was meer dan terecht en de hoofdpersonen waardig. Welke uitzending is de NCRV wel waardig dan? Ze hebben een keuze gemaakt en ik denk de juiste.

Pagina's