Ge-emmer in Lemmer

Still van de Rijdende Rechter uitzending Ge-emmer in Lemmer
Ge-emmer in Lemmer, uitzending, 31 minuten
dinsdag 18 augustus 2015
Meneer Scheffers woont permanent op een bungalowpark in Lemmer. Hij woonde hier met veel plezier totdat de Vereniging van het bungalowpark afgelopen zomer een speelplaats heeft aangelegd. En dat op 10 meter van zijn recreatiewoning af. De speelplaats geeft zoveel geluidsoverlast dat het complete woongenot van meneer Scheffers verdwenen is. Het gaat zelfs zo ver dat het bijna tot een huwelijkscrisis lijdt tussen meneer en mevrouw Scheffers. De bestuurders van de Vereniging van het bungalowpark zijn juist heel blij met de upgrade van het bungalowpark, want het park met de speeltuin trekt nu ook jonge gezinnen aan en dat is goed voor de business. Meneer Scheffers eist dat er een bord met openingstijden komt bij de speeltuin. Ook wil hij een afgesloten hekwerk om het speelterrein. Dit vindt de Voorzitter van het bungalowpark, meneer de Vries, onzin.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Een zeer terechte en rechtvaardige uitspraak. De eiser was totaal verkeert en onzinnig bezig, hoe durf je met zulke eisen op televisie te verschijnen terwijl je zelf een betalingsachterstand hebt van € 2600? Dan moet je toch wel heel brutaal en ongegeneerd zijn. Dat hij nu daarvoor de rekening gepresenteerd krijgt van meester Visser is alleen maar terecht. Als ik de voorzitter van de vereniging in kwestie geweest zal zijn, dan had ik de rekening allang in handen van de deurwaarder hebben overgedragen. De eiser kwam telkens met een ander verhaal en andere argumenten aanzetten die totaal geen steek hielden en niets te maken hadden met het feit waar het eigenlijk om ging: de speeltuin. Als je daar al van kon spreken: twee schommels, een glijbaantje en een wip. De eiser zal er naar mijn mening beter aan doen om zijn achterstallige betalingen te voldoen en dan lekker te gaan verhuizen. Beter voor de VVE, de overige bewoners en voor hem zelf. Als ik de eiser was zal ik mij zelf nog maar eens flink achter de oortjes krabben.

Reactie op FP. Als Ik de burgemeester van lombardije was en geen enkele opmerking op de arrogante voorzitter. Vreselijk. Maar zo is nu eenmaal de natuur.

Sommige mensen kunnen zo zeuren