Hagelslag

Still van de Rijdende Rechter uitzending Hagelslag
Hagelslag, uitzending, 35 minuten
dinsdag 3 november 2009
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Hagelslag. De familie Van Son heeft dit jaar vakantiepech. Met een gehuurde camper maken zij afgelopen zomer een rondreis door Europa. Terwijl het gezin een duik neemt in een zwembadcomplex aan het Italiaanse Gardameer, breekt de hemel open en stort er een gigantische hagelbui uit de lucht. Het dak van de camper raakt flink beschadigd door de plotseling hagelslag. De familie Van Son zegt niets aan dit natuurgeweld te kunnen doen en voelt zich niet verantwoordelijk voor de schade. Maar bij terugkomst in Nederland mailt verhuurder Camperfun dat het gezin hun duizend euro borg niet terugkrijgt; in Italië kun je dit noodweer immers verwachten. Een flinke domper op de vakantierekening, waar de familie Van Son het niet bij laat zitten. Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Kijk vanavond om 22:30 op Ned 1!

Kan de rechter ook iets betekenen in de DSB zaak.....wij zitten daar ook in en gaan zolangzamerhand ten onder aan de dure koopsompolissen en de woekerpolissen.
Groet Marja.

Marja, let op wat je doet want voor het zelfde geld laat Visser je nog een keer betalen omdat je beter had moeten lezen!

Ik ben het er niet mee eens want de familie kan toch moeilijk de hagelstenen opvangen? En ook al was het bekend dat er hagelbuien zijn daar...dan nog dan kan je beter nooit meer op vakantie gaan!

Kennen die gozerts niet gewoon dat geld teruggeven ipv een kadobon?

Helemaal mee eens. Ik had die bon geeneens aangenomen!!!!!!!!

Ik vraag me af wat Visser had gedaan als die hagelbui op zijn eigen kop was gevallen? Ik wordt echt gek van die regeltjes die ze in allerlei bochten kunnen uitleggen

Mr Visser kan beter met pensioen gaan!!

Niet mee eens!! De uitspraak dat client het wist dat je bij het gardameer zo'n bui kon krijgen is gewoon absurd. Je kan overal zo'n bui krijgen. Weerman Bernard vertelt dat juist in de uitzending, dat je zoiets niet aan ziet komen!!
De tegoedbon die client na de uitzending krijgt, had ik niet aangenomen. Ik had daar nooit meer iets gehuurd!!

Belachelijke uitspraak. Het contract was duidelijk. Wel sportief opgelost.

Pagina's