Hek kin net!

Still van de Rijdende Rechter uitzending Hek kin net!
Hek kin net!, uitzending, 28 minuten
dinsdag 2 april 2013
In een klein Fries dorpje zorgt een lelijk hekwerk voor grote onenigheid tussen de twee jonge mannen Richard en Earnst. Richard is ervan overtuigd dat het hek op de juiste erfgrens staat. Twintig jaar geleden hebben de vorige buren stukjes grond met elkaar uitgewisseld. Richard zegt het is verjaard, dus hoort het bij mij. Maar Earnst zegt de grond is en blijft van mij. Om de rust te bewaren is het de hoogste tijd om Meester Visser een oordeel te laten vellen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Dat is niet netjes om op de dag van het autisme van iemand te zeggen dat hij autist is zonder daar enig bewijs van te hebben.

@verhuurbedrijf: je hoeft autisten nog niet te beledigen door ze te vergelijken met een van deze twee? autisten kunnen er niets aan doen, die twee wel.

Ben ik het mee eens. Alleen niet alleen op de dag van de autisten, maar ook op de andere dagen van het jaar.

Heel erg grof om die man autist te noemen. Jij weet echt wel niets af van autisme. Mijn zoon is autistisch, voor hem kan en mag alles, hij is vrijgevig als geen ander en totaal niet koppig of verstard. Zijn motto is: "Leven en laten leven". Hij neemt elk mens zoals die is en heeft nooit of te nimmer ruzie, is altijd de eerste om ruzies bij te legen en alles te vergeven en vergeten. Daar kunnen velen nog wat van leren. Je reactie slaat dus totaal nergens op!

Ik ben het eens met de uitspraak maar kan die begeleidende muziek asjeblieft een beetje zachter?
Ik moest mij erg concentreren op wat er gezegd werd.

Nog nooit gehoord van ondertiteling?

maar ze verdienen elkaar, dus niet erg.

Het liedje: klein, klein kleutertje kwam even in me op. De twee Friese jongemannen hebben jammer genoeg een conflict; het hadden best "maatjes" kunnen zijn. Maar Earnst heeft gelijk gekregen, hoewel ik het niet "lief" vond dat hij toch niet even de stenen heeft teruggelegd bij het maken van de riolering. Uitspraak was goed en als het aan het grijze panellid had gelegen had de Beerenburg rijkelijk gevloeid. Die lust wel een slokje;-)

Ben het eens met de uiotspraak van de rechter maar heb wel moeite me het woord autist, is erg pijnlijk voor ouders die een kind hebben met autisme. Laat dit geen scheldwoord worden

Heb mij ontzettend geergerd aan het ongenuanceerde, neerbuigende commentaar van het publiekspanel.
Het panel kan wat mij betreft helemaal verdwijnen, zonder dit hoor je alleen professionele vragen en uitspraken, zoals dat hoort, van de rechter. Iedereen moet respect krijgen.

Pagina's