Het rommelt in Roosendaal

Still van de Rijdende Rechter uitzending Het rommelt in Roosendaal
Het rommelt in Roosendaal, uitzending, 31 minuten
dinsdag 15 september 2015
Het regenwater lekt langs de slaapkamermuren naar beneden bij meneer Van den Hoogen. De oorzaak hiervan is het vernieuwde dak van zijn buurman meneer Smit. Maar Smit denkt dat het juist door het verouderde dak van Van den Hoogen zelf komt. De vriendschappelijk sfeer tussen de buren, is nu omgeslagen naar een vijandige sfeer. Meester Visser gaat in Roosendaal het dak op om het lek boven water te krijgen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Tegen die types als Van den Hoogen valt echt niet te praten. Al staat het zwart op wit, zijn er deskundigen, stort zijn dak in, het ligt niet aan hem en zijn dak. Vervelende man. Smit negeer hem en verspil er geen energie meer aan.
Jammer van de goede relatie.

Pff, wat heeft de Rijdende Rechter nog voor zin als mensen na de uitspraak nog steeds vinden dat ze gelijk hebben. De eiser is in het ongelijk gesteld. Het is zo. U kunt de buurman niet de schuld geven, die heeft namelijk geen schuld. Neem uw verlies en doe er niet meer moeilijk over. En ga zeker geen wraak nemen zoals u op het laatst deed met dreigen over uw nieuwe dak en dat u eigenlijk hoopte dat hij lekkage zou krijgen. Kinderachtig!

Je zou zo'n man naast je hebben. Vreselijke zieligerd. Wel dapper van zijn ex om hem even eerdere lekkage's in te smeren, lachen.
Peet zou mijn buurman mogen zijn al heb ik zelf niet te klagen.

Wat kan die man slecht tegen zijn verlies zeg. En dan dreigen dat hij hoopt dat de buurman ook lekken krijg. Je ziet aan de houding van die man dat hij zijn gelijk wil halen. Erg arrogant. Hij zou een goede aan mij gehad hebben. Ik hou absoluut niet van ruzies maar iemand die zo'n houding aan neemt, heb het toch niet gezellig met mij.

Volledig eens. Van den Hoogen is een kleinzielig mannetje dat zich gedraagt als een kleuter.

Die Van den Hoogen vindt dat de hele wereld er is te zijnen dienste. Verschrikkelijke vent. Ik denk dat dit deze verkoper heel wat klanten kost.

Smit lijkt mij een erg vriendelijke man met een leuke vrouw. Staat altijd klaar voor de buren. Jammer dat hij zo'n eikel als Van den Hoogen naast zich heeft wonen, dat wens je je ergste vijand niet toe!

Sterkte, Smit.

De daken van alle twee de huizen zijn verschrikkelijk slecht gelegd. Dit kan nooit door een echte dakdekker gedaan zijn. (ben zelf kunststofdakdekker)
Geen wonder dat deze beide daken lekken.
Ik zag allerlei losse hoeken en grote rimpels in de dakbedekking.
Een echte dakdekker zou nooit zulk knoeiwerk af willen leveren.
Enige oplossing: beide daken verwijderen en beide opnieuw laten leggen met 1 soort dakbedekking.

Typisch zoals de eiser (Van den Hoogen) zich opstelt. Zijn in het verleden (door totaal gebrek aan inzicht) onderschat onderhoudsprobleem neergelegen bij de buren. Kan het asocialer?

En dan die eigengereide dreigtoon na de uitspraak; geen seconde reflectie over de vraag of het veronderstelde eigen gelijk wel redelijk is. Ik wens de buurman veel sterkte toe, want met deze verkoper als buurman is geen land te bezeilen.

Gewoon lekker het hele dak (ook de oude laag) weghalen, mooie dakisolatie erop, nieuw dak aanleggen, groen dak (vaak met subsidie) erop, en dan heb je de komende 50 jaar nergens last meer van.

Pagina's