Het schuurt.

Still van de Rijdende Rechter uitzending Het schuurt.
Het schuurt., uitzending, 30 minuten
dinsdag 16 september 2008
Mr. Frank Visser beslecht weer burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Het schuurt. Ze mogen dan vijfduizend vierkante meter grond hebben, dat de schuur van de buren veertig centimeter op hun grond staat is een doorn in het oog van meneer en mevrouw Dalmolen. De schuur stond er al toen hun buren, meneer en mevrouw Spijkstra, het huis betrokken. Nu de schuur lekt, moeten meneer en mevrouw Spijkstra over het land van hun buren om het dak te repareren. En die geven daar geen toestemming voor. 'Eerst die veertig centimeter land terug', aldus de Dalmolens. Kortom: het schuurt in het Groningse Noordwijk. Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ik denk dat geen enkel rationeel denkend persoon zich in kan leven in de situatie van meneer en mevrouw Dalmolen. Het is ronduit belachelijk hoe zij zich hebben opgesteld in deze zaak, voor zover ik dit kan zien.

In mijn ogen is mevrouw Spijkstra degene die geen enkele rekening heeft gehouden met de gevoelens en frustraties van de familie Dalmolen. Zij lijkt me een mens die nog wel eventjes wat olie op het vuur gooit.
Ze mag zich gelukkig prijzen dat ik niet haar buurvrouw ben.