Het verloren zaakje

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
Het verloren zaakje, uitzending, 40 minuten
dinsdag 10 april 2012

Je brengt je hond voor een gebitsreiniging naar de dierenarts en krijgt hem gecastreerd weer terug. Dit overkwam de familie Ramjiawan met hun Jack Russell Motie. De dierenarts geeft de fout volmondig toe. En biedt duizend maal excuses aan. De familie Ramjiawan neemt daar absoluut geen genoegen mee en eist vijftienhonderd euro smartengeld. Een absurd bedrag vindt de dierenkliniek. Meester Visser onderzoekt het zaakje.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Tja, duidelijk toch ;-)

Knap hoe die directeur zijn rug recht hield!

gelukkig! Kan ik met een gerust hart mijn donatie aan de dierenbescherming blijven doen. Ik ga niet betalen voor een leuke vakantie voor de baasjes.

Betaald dez familie wel hondenbelasting voor twwe honden want ze laten de stront door een ander opruimen.
Juiste uitspraak.
en dierenartsen praktijk succes

Als hun inkomen heel erg laag is dan zou het kunnen zijn dat ze vrijstelling krijgen voor de hondenbelasting.
De stront opruimen doen heel veel hondeneigenaren helaas niet!
Ik ken er velen die hun hond van jongs af aan maar drie keer per dag een kwartier uitlaten. Die honden weten niet wat het is om achter een bal aan te rennen en een uur naar het bos te gaan. Drie keer per dag een kwartier een blokje om is voor de meeste hondenrassen echt niet genoeg! Voor een schoothondje kan het genoeg zijn. Als men er om wat voor een reden ook niet toe in staat is om je hond lang genoeg uit te laten dan bestaat er zoiets als de hondenuitlaatservice.
Ik ken zelfs zo'n dergelijke hondeneigenaresse die van een kennis haar oude hondje(13 jaar, dement, verlatingsangst, helemaal op) wilde overnemen terwijl zowel de dierenarts als de eigenaresse vonden dat het dier moest inslapen!? In beleving van die malle vrouw is houden van je hond het dier onnodig laten lijden, er mee gaan tuttelen omdat ze er geen afscheid van kan nemen.Het was haar hond niet eens en ze kent het dier niet door en door. Tja, als ze een kinderstemmetje op zet en de naam riep van de hond en een koekje gaf dan kwispelde die hond. Dat hoef je maar een paar keer te doen en wil niet zeggen dat er vanuit de hond werkelijk een band is....
Hoe het voor de eigenaresse zou zijn om haar 13 jaar oude versleten, lijdende hond aan een ander te geven en te moeten aanzien dat het dier helemaal zou opteren vraagt die malle vrouw zich niet eens af. Zij, de egoiste, had moeite met afscheid nemen van de hond van een ander.Bizar!
Dan te bedenken dat die oude hond een heel mooi leven heeft gehad en nooit wat mankeerde. Die hond is wel lekker naar het bos geweest en ging in haar jonge jaren dagelijks ballen! Dit in tegenstelling tot de hond van die malle vrouw die haar eigen hond 11 jaar lang maar drie kwartier op een dag uitlaat.
Er zitten vreemde gasten tussen de "dierenliefhebbers".

Drie kwartier moet zijn drie keer een kwartier(tje).

Oeps, ik moet oppassen. Met dagelijks ballen bedoel ik minstens een half uur per dag de bal, die was weggegooid, rennend ophalen en terugbrengen.Bovendien was dit een teefje.

goed dat meester visser een wijs man is.mocht dit(waarvoor deze meneer zijn hond nodig heeft) met kinederen gebeuren dan sprk men over "kinder misbruik"

*verwijderd door redactie*!!!!!!! is geen hond-kindermisb

Ik ben het helemaal eens met de uitspraak en vind het jammer dat er mensen zijn die proberen er een slaatje uit te slaan terwijl deze dierenkliniek zich juist inzet voor de armere mensen.

Pagina's