Hoog spel spelen

Still van de Rijdende Rechter uitzending Hoog spel spelen
Hoog spel spelen, uitzending, 30 minuten
dinsdag 5 februari 2013
Martha Tahapary heeft een huis gekocht met verborgen gebreken. Het grootste probleem is de houten vloer. Ze neemt Stef van Bikobouw Support in de arm om de vloer te vervangen. Al gauw stuit Stef op veel meer problemen. Hij biedt aan dit allemaal voor haar op te lossen maar de bedragen lopen hoog op en het einde komt niet in zicht. Als Stef ongevraagd de keuken eruit sloopt is het voor Martha over en uit. En Stef krijgt geen cent. Mr. Visser neemt de schade op in de ontstane bouwval.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Komt die vrouw goed vanaf. Had liever gezien dat zij moest betalen. Wat een leugenbeest.

Ik vond de mevrouw zeer ongeloofwaardig en ben het min of meer eens met de uitspraak, zij probeert gewoon voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Ze koopt een huis met gebreken en probeert dat door misleiding en zielig gedrag voor noppes door een aannemer te laten oplossen. Ben het eens met vorige reactie, mevrouw had gewoon moeten betalen voor het werk wat zij heeft laten uitvoeren.
Maar gelukkig is het haar niet gelukt om deze man te duperen. Ik hoop dat een volgende aannemer deze uitzending heeft gezien, zodat hij weet wat voor vlees hij in de kuip heeft. Linke soep......

Rijdende rechter,

Ik ben het gedeeltelijk eens met uw uitspraak. Ik heb ook een huis van 100 jaar oud dat op koeienhuiden (kleef)staat. Daar zit ook een betonvloer van 15 cm in. Al 40 jaar en ik heb nog geen grote afwijkingen kunnen constateren. Mijn conclusie is dat u de aannemer hiervoor niet mag laten betalen. Als mevrouw aan een verbouwing begint moet ze niet denken dat ze een nieuw huis krijgt voor die prijs. Je komt altijd van alles tegen. Ik vindt het mooi dat u vermeld hebt dat de aannemer zijn werk verder goed gedaan heeft.

Hoogachtend,
H. Loos

L.S.

Ik vind de uitspraak van de rechter toch niet helemaal correct.
Nieuwe noodzakelijke fundering of niet, thats the question, maar dat de nieuwe vloer de fundering versnelt aantast en daardoor een versnelde onkostenpost van 40-50.000 euro oplevert, vind ik dat er wel heel gemakkelijk 8.000 tegen 40-50.000 euro weggestreept word.
En de rechter heeft toch wel zoveel mensenkennis dat hij zelf kon waarnemen dat de heer aannemer niet een echte vakman is , maar een geweldige praatjesmaker.Volgens mij heeft hij puur misbruik gemaakt van mevrouw haar onwetendheid.

Vriendelijke groet,

Andre

ik ben het ook niet eens want hij versprak zijn eigen met de keuken en de rechter vondt het ook bniet mooi gedaan
ik zou die klusjes man niet hoeven te hebben gewoon een prutser is het

het ging er ook niet om of het mooi was maar het ging om het feit of het goed was en dat was het ze moet geen paleis verwachten voor dat geld

beste andere hou kun je dit nu zeggen!
kijk alleen naar de geloofwaardigheid van de 2 personen en je kunt het antwoord zo invullen! mevrouw is zeer ongeloofwaardig en meneer is dat wel!
echter is duidelijk aangegeven dat de aannemer zijn werk zeer goed gedaan heeft hoe kunt u dan aannemen dat het geen vakman is.
beetje vreemd. ik weet het ntuurlijk ook niet maar u geeft alleen maar oordeel over iets waar u dat niet zomaar kunt!
dit is mijn uitspraak en fijne dag verder!
ps.....ze zegt dat ze een leek is ...hoe kan ze dan weten dat het folie verkeerd geplaatst is......?

Geen correcte uitspraak van de rechter !!
Fundering vernieuwen 40-50.000 euro
Achterstallig betaalde rekening 8.000 euro.
40.000 - 8.000 = 32.000 euro Dit is volgens mij geen
gesloten beurs oplossing.
Ik ga deze rechter ook een keer inschakelen
wanneer ik geld wil verdienen !!!

Ben ik het mee eens dit was overduidelijk Biko Beun werk treurig dat dit in nederland mogelijk is.

De bouwkundige had geen aanmerkingen op de uitgevoerde werkzaamheden. Met andere woorden: het was geen prutser. Mevrouw wilde voor een duppie op de eerste rang zitten.

Pagina's