Horendol

Still van de Rijdende Rechter uitzending Horendol
Horendol, uitzending, 40 minuten
dinsdag 18 oktober 2011
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. Met de tribune. Daarin geven elf mensen hun mening over de kern van de zaak, maar er is natuurlijk maar één die beslist en dat is mr. Frank Visser.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Bent u het eens met de uitspraak van meester Visser?

Het is de wasmachine/centrifuge van een van de buren . Verschoven na renovatie en is niet waterpas meer.

Precies wat ik ook dacht na alle klachten gehoord te hebben in de uitzending. Onregelmatig geluid, soms met trillingen. Ontstaan na renovatie van de badkamers in het complex, waardoor wasmachines zijn verplaatst. Zou mevrouw adviseren om eens bij alle directe buren te informeren of de wasmachine aan staat zodra ze het geluid weer hoort. Maar wel snel, want centrifugeren zit aan het einde van het wasprogramma ;-)

Centrifugeren duurt toch niet zo lang?

De uitspraak was uitstekend. Ik heb alle volgende reacties gelezen en ze zijn allemaal waar. De ruimte is nu tot aan het plafond betegeld wat heel andere geluiden weergeeft. Dus onderzoeken. En een tip voor mevrouw koop een doosje ohropax wasbollen. U hoort werkelijk niets meer als u ze goed in de oren doet. hoort U wel wat maar veel minder dan heeft U voor Uzelf het bewijs dat het van buiten komt. Succes mevrouw

wat ook nog een mogelijkheid is, welke ik nog niet heb gehoord of gelezen heb, is het natuurkundige verschijnsel "interferentie"

Interferentie (letterlijk storing) is de samen- of tegenwerking van verscheidene golven op dezelfde tijd en plaats. Er kunnen zich verschillende verschijnselen voordoen, afhankelijk van de frequentie, amplitude en fase van de golven en de eigenschappen van het medium. Er ontstaat in alle gevallen een interferentiepatroon met plaatsen van een hogere intensiteit, wanneer de golven in fase zijn. De golven versterken elkaar en er ontstaat een buikpunt. Dit wordt constructieve interferentie genoemd. Er ontstaan ook plaatsen met een lagere intensiteit, of zelfs volledige uitdoving, waar de golven elkaar opheffen. De golven zijn dan in tegenfase en er ontstaat een knooppunt. Dit wordt destructieve interferentie genoemd.

Interferentie kan optreden bij elektromagnetische golven, geluidsgolven, watergolven, etc. Op het verschijnsel interferentie is de techniek van het antigeluid gebaseerd.

er is een rapport over een oorzaak
zie http://www.prinsalexander.nl/Upload/Wijkteam%20Nesselande/Bromtoon/Eindr...

groet
jandevos

het gaat over een bromtoon laagfrequent geluid en wat een oorzaak is wat verder onderzocht kan worden

Nou Jantje: op z'n zachts uitgedrukt een erg onbeleefde reactie van je. Maar ook dom. Het probleem doet zich toch altijd in de winter voor? In de winter wel neuro-pathologie en in de zomer niet?? Lijkt me erg onwaarschijnlijk.

Bah, wat een naar commentaar. Ik hoop dat u dit niet meemaakt. De dame is geen "ouwe zeur", integendeel, een echte dame met een echt probleem. Respectloos.

@Jantje: Lees mijn bericht van 09:16 en denk nog maar eens goed na over uw opmerking dat mevrouw een 'ouwe zeur' is.

Pagina's