Klem gezet

Still van de Rijdende Rechter uitzending Klem gezet
Klem gezet, uitzending, 40 minuten
dinsdag 20 maart 2012
Een paard staat centraal. Anja vreest voor het leven van haar geliefde paard Willem. Haar paard staat in de stal van boer Jan. Bij een ongeluk in de wei van de boer, zakt Willem met zijn achterbeen door een wildrooster. Boer Jan weet met heel veel moeite, het zwaargewonde paard te bevrijden. De dierenambulance voert Willem af naar de dierenarts. Daar wordt hij vijf weken lang opgelapt. Kosten: drieduizend euro. De grote vraag is: Wie moet dat betalen? Mr. Visser doet uitspraak.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Alsjeblieft man, wat een *verwijderd door redactie* hij zeikt hem de hele aflevering continue af en nog even een sneertje na geven op het laatst. Hij kan hier niks aan doen en zij ook niet maar puu op de manier hoe ze zich gedraagt is al een lachertje. Die loonwerkers die moet je hebben. Maar ik heb me dood geirriteerd aan die vrouw ongelovelijk zeg.

De loonwerker had aansprakelijk gesteld moeten worden

mee eens

Iedereen wordt geadviseerd elk contact met dit soort vrouwen te mijden.

fijn voor boer Jan dat hij in het gelijk wordt gesteld....
ik geef hem nog een advies....zeg de huur van de stal op !!!!
dan maar geen warme appelflappen met oud en nieuw....
zeker na de sneer achteraf die zze dan nog even geeft
laat ze wel merken dat dit vpoor haar nog niet is afgelopen...
Bah wat een naar mens....

Ik vraag me af waarom mr. visser niet gewoon boer Jan aansprakelijk heeft gesteld en aangeeft dat je boer Jan de loonwerker in vrijwaring kan oproepen. Het kan mij bijster weinig schelen hoe men op tv over komt als eiser of verweerder. Ik dacht dat we het hier hadden over rechtspraak? En als je je irriteert...je hoeft niet te kijken hoor.

Je hoeft dan ook niet te reageren, als je je irriteert hier...

Dat zou boer Jan kunnen doen, mits hij de loonwerkers ingehuurd had. Deze kwamen echter in opdracht van (ik meen) het Hoogheemraadschap. Al het in zijn opdracht was geweest had hij geweten of moeten weten wanneer ze precies kwamen, nu is hij er ook door overvallen wat het tijdstip van de werkzaamheden op zijn terrein betreft.

hoi,

wat een arrogogant type is die mevrouw,

ik zou ze als boer wegjagen van het erf,
die goeie man kan er toch niks aan doen,
en dat dat afzijken wat ze deed,

proficiat boer,
en echt, jaag dat mens weg.....
en boer, vraag smartegeld,,,
je bent afgezijkt voor heel nederland,,,

sterkte

Wat een *verwijderd door de redactie*. Boer Jan is een vreselijk aardig mens die compleet wordt uitgekafferd en geïntimideerd door een stadse mejuffrouw. Als u , mevrouw, eens fatsoenlijk gaat doen komt u een stuk verder in het leven. Succes en volg een cursus nederigheid!!!

Pagina's