Klokkenspel

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
Klokkenspel, uitzending, 40 minuten
dinsdag 23 oktober 2012

Rienk de Vries vindt zijn droomhuis in Hoogvliet, pal tegenover een gezellige speeltuin. Er is alleen één probleempje, er is een speeltoestel met bellen, waarop kinderen kunnen slaan met een stukje hout. De mensen van de speeltuin vinden het een prachtig, goedgekeurd toestel. Klinkt gezellig toch, dat klokkenspel? Voor Rienk de Vries is inmiddels elke klap op zo'n bel een klap in zijn gezicht.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

De klagers hadden natuurlijk gelijk, de vorige beheerder leek zelf wel het grootste kind van allemaal.....en het is natuurlijk onzin dat ze maar niet mogen klagen omdat de speeltuin er nu eenmaal staat want het lijkt me dat het huis er eerder stond dan deze speeltuin. Hopelijk is deze oplossing een blijvende oplossing en niet voor korte duur.

Ik ben het eens met de uitspraak. Ik vond het fijn dat er uiteindelijk toch een compromis overeen was gekomen. Dit was mede te danken aan het "nieuwe" bestuur. Onder het "oude" bestuur was dit, zeker met de sarcastische en cynische vrouw, zeker niet het geval geweest.

Ik heb zelf 2 kids en ben dus bekend met speeltuinen. Ik gun kinderen ook zeker leuke speeltoestellen. Maar wat een verschrikkelijk ding is dat klokken ding!! Ik kan mij voorstellen dat je als omwonenden helemaal knetter gek wordt van dat ding. Dat ding zou op de hei moeten staan! Ik ben blij dat er toch een goede overeenkomst is gekomen om het geluid te reduceren. Nou maar hopen dat het zo blijft.

Helemaal mee eens, je neemt mij de woorden uit de mond!

Ik heb zo'n vermoeden waarom die vorige beheerder ook niet meer de huidige beheerder is.....zo'n iemand zou de speeltuin alleen maar in negatief daglicht stellen. Waarschijnlijk zagen meer mensen dat in en om erger te voorkomen hebben ze deze mevrouw maar vervangen voor een paar nette mensen.

Gelukkig een goede oplossing gevonden door de nieuwe beheerdster en bestuur met de familie.
Wat een irritant sarcastisch mens die mevrouw Hol.

Ik denk dat de kinderen in de speeltuin veel beter af zijn nu want ze zegt dat ze de aardigste vrouw van de wereld is, nou vergeet het dit zeg je niet van je zelf wat een zelfingenomenheid

Ben het eens met lindaB maar het huidige bestuur gaat ook niet vrij uit. denk dat door de druk van mr visser overstag zijn gegaan want ineerste instantie waren ze bezig de zaak te bagitalizeren en spraken ze als een kip zonder kop. ik moet de heer de vries een compliment geven dat ie zo rustig is gebleven ondanks alle verschrikkelijke reactie,s naar de familie toe. je kon aan mr Visser zijn gezicht zien hoe hij dacht ondanks dat hij geen uitspraak heeft gedaan. er is trouwens in nederland nog wel het een en ander te verbeteren aan de metaliteit en rekenschap houden met een ander die overlast word bezorgd.de grijze massa met zaagsel in het hoofd kan daardoor mensen in overspannenheid brengen. word vervolgd.......

2oo% mee eens!

Ik vind niet Anoniemhumanist dat je het huidige bestuur aan kunt rekenen dat ze niet bewust waren van de problemen die de vorige bestuurster had aangericht door haar gedrag bij de klagende familie. Vooral het kleinzielige gedrag zoals het gescheld en het demonstratief geram op dat klokkenspel is zeer kinderachtig van die dame. En dan die opmerking van dat ik ook van de kabelbaan af ga, belachelijk, dat deed je niet om die mensen te treiteren maar omdat het leuk was om ervan af te gaan met kleinkinderen. Dat geram was puur demonstratief gepest.

Het is goed dat er nu een compromis is gesloten, dat is beter voor iedereen en dan kan er hopelijk weer een beetje normaal gedaan worden in de buurt tegen deze mensen en er gebroken wordt met het gedrag van de "speeltuin maffia" die geleid werd door de voormalige bestuurster.

Hahahaha, beter kon je het niet verwoorden; "speeltuin maffia". Sjonge, wat een nare mensen. En dat zijn inderdaad altijd degenen die gesteund worden door "meelopers'. Ik wens de klagers ook alle goeds toe.

Pagina's