Lijdensweg

Still van de Rijdende Rechter uitzending Lijdensweg
Lijdensweg, uitzending, 30 minuten
dinsdag 30 januari 2007
In het landelijke Noordseschut struint Jan Annen wat graag door de tuin van buurman Baron; hij heeft recht van overpad. Annen vindt dat Baron het gedeelde pad beter moet onderhouden, want hij moet om struiken en planten heen naar de openbare weg. Baron voelt daar weinig voor, zelf gebruikt hij het pad namelijk niet. Daarnaast heeft het pad volgens hem geen enkel nut, nu Annen al jaren iets verderop een grote oprijlaan heeft. Baron heeft schoon genoeg van het geklaag en wangedrag van Annen, die takken en planten vernielt en in de sloot gooit. Daarom moet het recht van overpad volgens hem opgeheven worden.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Annen... Wat een idioot

Wat een vreselijke man is hij zeg, hij kan geen enkele keer zijn mond dicht houden. Iedere keer als iemand aan de woord is, schreeuwt hij er door heen.

Kan NIET begrijpen dat er mensen zijn de duim naar beneden gestemd hebben, of ze zij in de war en hebben op de verkeerde duim gedrukt, of het waren vrienden of familie van hem.

Het waren allemaal geen prettige lieden. Ik vermoed dat de heer Annen behoorlijk doof is en daardoor wat harder praat en er doorheen praat.
De heer Baron heeft natuurlijk ook boter op zijn hoofd, hij heeft al die jaren geweten en gezien dat Annen daar loopt.