Limburgs leed

Still van de Rijdende Rechter uitzending Limburgs leed
Limburgs leed, uitzending, 40 minuten
dinsdag 14 januari 2014
Mr. Frank Visser gaat naar Limburg. Tien jaar ruzie....dat is voor de families Hornesch en Kusters de bittere realiteit. Ze maken elkaar uit voor NSB'er en mongool.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Allebei moeten ze hun grond verliezen! Val iemand anders lastig met jullie problemen, er is niks van te verstaan!

Dan zet je toch pagina 888 aan? Heb ik ook moeten doen.

Zet altijd 888 aan zeer goed bruikbaar, behalve bij live-uitzendingen, kijk wel over de taalfouten (vele) heen

Inderdaad daar is 888 zeer nuttig voor, maar zo erg was het toch ook niet (voor mij tenmiste niet) behalve toen ze plat ging praten want als je geen limburger bent dan is dat niet zo makkelijk te verstaan.

Er moet een mediator aan te pas komen. De muur moet op een verantwoordelijke manier worden afgebroken.
Verder moet er een boete komen op het elkaar treiteren van elkaar met een maximum bedrag.

Tip voor de rijdende rechter: niks meer doen met mensen die niet zijn te verstaan! Limburg, Brabant (in mindere mate), gewoon niet meer doen, hoort bij België

Ik schakel over naar POWnews, jammer want normaal een heel leuk programma

Misschien kun je beter een atlas gaan bekijken, kun je zien hoe de grens loopt..."

Dan moet je de ondertitels aanzetten en dan begrijp je alles. En met Uw redenering kunnen ook geen andere dialecten in Nederland niet meer op de TV kunnen, lekker verdraagzaam zo redeneren.

Ik vind het heel erg dat beide partijen zolang dag en nacht met zulke stress moeten leven. Daar is geen mens tegen opgewassen. De vergunning is afgegeven dus die partij staat in zijn recht. Ik vind dat deze mensen verplicht om de tafel moeten zzitten. Het recht systeem kan dit niet opleggen.mocht het over de ergens gaan moet daar een compensatie komen. Dit in de vorm van dat de buren hun auto mogen verplaatsen. Dit is mijn antwoord en daar moet u het mee doen.

Volgens mij verdrinkt de familie gusters in hun eigen leugens de ene keer zeggen ze we hebben bezwaar gemaakt en dan worden ze ermee geconfronteerd en dan weten ze van niks en zitten ze met de mond vol tanden! En je kunt verwachten dat als je landelijk gaat wonen dat de mensen paarden nemen, ga dan niet treiteren als buren!

Pagina's