Meters maken

Still van de Rijdende Rechter uitzending Meters maken
Meters maken, uitzending, 35 minuten
dinsdag 13 maart 2012
Problemen rond een steeg staan centraal. De steeg naast het huis van de familie Konings geeft al jaren gedoe. Dronken plassende mensen, fietsers die niet afstappen en senioren die met hun scootmobiel vastzitten in een hek. Nu denkt de Gemeente Weert de ideale oplossing te hebben gevonden: ze hebben een nieuw hek in de steeg geplaatst. Iedereen blij, denkt de gemeente, maar nee... de familie Konings is woedend. Het hek moet daar weg. Het is hun steeg.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat een mop ;-)

Nette uitspraak. Die oude ontploffende man verdient geen enkel hinder van dat hekje.

ik ben van mening dat een gemeente alleen toegangspoorten e.d mag plaatsen die door de brandweer, ambulance, politie vanuit de auto inklapbaar zijn. hier zijn alle slagbomen en toegangsytemen ook voorzien van afstandsbedieningen. de rest moet je gewoon helemaal openbaar en opstakelvrij houden vind ik.

Wat moet de brandweer met de blusauto in dat steegje doen? Die auto van de rechter past maar net.

Ambulance lijkt me ook niet handig, omdat de deuren van het pand aan de voor en achterkant zitten en niet in dat steegje.

Familie Konings, moeten helemaal op hun leeftijd geen niets meer willen aldaar van erfdienstbaarheid, die paar jaartjes wat ze nog samen kunnen beleven want het kan zo afgelopen zijn, moeten ze zich met leuke dingen bezighouden en niet met zulk gemuggezifterij of schijterij ed.
En als ze toch zo graag met hun auto van voren afaan tot achterom hun pand of eigendom willen komen, zou ik eens een architect in de arm nemen en kijken of je niet van voren af aan (want zo te zien is het een enorm pand) onder je huis of op de begane grond een soort van tunnel of onderdoorrij poort met eigen weg of pad kan laten aanleggen waarmee je van de gesodermieter af bent van die domme steeg en dan je pand totaal blinderen aan de steeg zijde en dan je eigen inpandige gang of weg doorrij sluis creeren kost wel een beetje maar wat moet je anders met de moneten doen op die leeftijd want vergeet niet het kan zo afgelopen zijn zeker als de konings geen kinderen of naaste familie hebben want die zagen we niet bij de rijdende rechter dus en voor een bedrijf of iemand die zijn zaak aldaar zou willen beginnen is dit echt een goede besteding dus eigen auto sluis maken aldaar,

groeten aan de koningsbergers zijt gij van adel dat gij vanuit koningshuize of van de graaf of baron van weert erfdienstbaarheid krijgt ?
De groeten en doe nu maar rustig aan want strak isde pijp uit en heeft de gemeente nog steeds allerlei soorten hekjes en woont de familie statsen er ook nog steeds etc.

als je huis in de fix staat of er een brancard door zo'n debiel hekje moet, wil je ook niet dat er eerst 10minuten naar een sleutel gezocht moeten word, dus weg met die al obstakels en straat vervuiling in nederland.

Pas maar op Koningsberger straks komt de Holy spirit je halen met al dat gedoe dat is neeet gooood fur unge rikketikker!!!! Ik zou gewoon door een "erkende aannemer" of gelijken s'nachts een muurtje voor de oprit van *verwijderd door redactie* buurman laten zetten met cement die snel droogt en dat hek gewoon laten wegslijpen en er een hek zoals voor laten neerzetten en de sloten laten vervangen en alleen de sleutels zelf houden dan bent u ook van al die onwillige brommers en scooters en wildzeikers af en laat er dan twee flinke bitbul tijgers rondlopen van vooraf aan achter het hek en achterom achter het hek en blijven dreigen tot dat het hart over de 200 gaat en tikken maar en de honden laten blaffen of de vrouw afblaffen en dan weer rijdende laten komen en zeggen ik weet hier niets van en dan weer op Gijs Bilders stemmen en dan weer stassen in mekaar rammen en door de poedels laten bieten en dan weer achter die zijn vrouw aan en dan weer de rijtende rechter laten huppellen door de oprit en dan weer jezelf eentje rijten en dan weer naar binnen gaan via de achterom deur en roepen naar stassens wat hij toch een .....is!!! en dan weer gaan en dan weer boodschappen doen niet vergeten de poorten te sluiten en dan weer de poep van de honden opruimen en van jezelf en dan weer met de auto gaan tanken en vergeet de hekken niet en pas op stassen staat klaar die .....zoon van weet ik wie ook stassens en dan weer die horese honden en dan weer mijn eigen vrouw houd eens op over die gemeente de poorten en de honden etc,.etc. en dan opeeens paf poem klats en over de 220 boem paaaf daaag rijdende *verwijderd door de redactie* en u kleppen u kamers u rikkentik ambulance kan niet de hekken zijn dicht en de honden bijten en stassen met zijn auto in de oprit etc etc etc afgelopen hekken weg honden naar asiel mevrouw naar bejaardenhuis huis en erfdientsbaarheid worden afgebroken stassen krijgt nieuwe brede oprit en er komt een brede weg aldaar wat een ellende allemaal last but alle good of toch niet !!!!! Ik zou zeggen doe eens gewoon effe rustig en normaal ...

hekjes al dan niet draaiend of op slot,daar gewoon open.dat is dienstbaarhied,kan een ieder er langs met rolstoel rollator of wat dan ook. erfdienstbaarheid is geen eigendom!

en de ambulance en politie rijden ook op motoren, dan gaat het met name om spoedeisende medicijnen of bijvoorbeeld hartfalen waarbij elke seconde telt

Dan moeten die struiken ook weg. Anders kan de traumaheli niet landen.

Pagina's