Natte voeten

Still van de Rijdende Rechter uitzending Natte voeten
Natte voeten, uitzending, 40 minuten
dinsdag 17 april 2012
Je koopt voor veel geld een mooie flat met een afgesloten balkon... een geweldige plek om lekker beschut en droog van je oude dag te genieten. Dit plaatje had meneer Hermans helemaal voor ogen toen hij in het voorjaar van 2005 zijn flat kocht. Meneer Hermans heeft even van zijn balkon kunnen genieten, maar in de herfst betrok de lucht. Sinds die tijd is zijn balkon niet meer droog geweest. Al zes jaar probeert hij iets aan zijn vochtprobleem te doen... tot nu toe tevergeefs.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Verdorie, mijn putje zit al 30 jaar op het hoogste punt van het balkon ;-)

ja, én??? Doe er dan wat aan, zou ik zeggen!!

Wat een gedoe om een beetje kit of caot
Waar woont die goede man?
Ik kom wel even gratis voor hem de boel
Afkitten.
Kan die man teminsten weer genieten van
zijn woning.

gr.uit zwolle.

ook deze reaktie vind ik zeer denegrerend tegenover de heer Hermans, het gaat er hem gewoonweg om dat hij het gevoel heeft al die jaren niet goed behandeld is door de Vve!!!!

Hoezo denigrerend. Iemand heeft tenminste gevoel en bied aan het voor de heer Hermans op te lossen. Alleen maar positief.

mooi!;)

Bravo bravo,.Een heel mooi gebaar.

Beste Michel, ik las je sympathieke reactie. Mijn moeder, op hoge leeftijd heeft ook een lekkage op haar buiten balkon en ik wil haar daar graag bij helpen, maar ik weet niet welke materialen ik hiervoor moet gebruiken. Het is een betegeld balkon en de lekkage zit waarschijnlijk in de voegen. Hiervoor heb ik een soort kit nodig. Voor de scheuren en kapotte tegels denk ik aan een heel fijn soort (waterdicht) cement? Het balkon opnieuw betegelen is geen optie gezien haar leeftijd. Bij voorbaat hartelijke dank en vriendelijke groet, Olga

ik heb me vanavond weer eens zitten ergeren aan die z.g. publieke tribune die ook hun zegje mogen doen.....met name de 2 heren vooraan die zo denegrerend deden: hoezo een vergelijking met een badkamer..of..vliegtuigen stallen???? Ik kan hier niet goed bij wat die mensen in dit programma komen doen!!!
Er is vastgesteld dat het putje niet op het laagste punt zit.....waar komt dit euvel voor in de uitspraak van de R.R.??? Oke, er wordt een coatinglaag aangebracht maar is dit dan wél afdoende ondanks dat het water dan niet meer dóór de vloer kan weglopen maar door die coating waarschijnlijk óp de vloer blijft liggen!!!!
Tja, het zal wel niet helemaal kloppen met mijn éigen redenering maar ik was het grondig met meneer Hermans eens en wens hem dan ook veel sterkte en een lange adem!!!!

Mr. Visser ontwijkt het probleem. Ook de techneut gaat niet op het probleem in.
Er is eiser een balkonafsluiting aangeboden om het dan te gebruiken als kamer. De glazen afscheiding behoort dan het regenwater buiten te houden zoals dat ook goed kan bij de buren.
Als de vloer nu gecoat wordt, zoals is beslist, is de vloer niet meer ademend en verrot de hele zaak.
Een heel slechte beslissing van mr. Visser.

Pagina's