Oh oh denneboom

Still van de Rijdende Rechter uitzending Oh oh denneboom
Oh oh denneboom, uitzending, 30 minuten
dinsdag 15 oktober 2013
Tags: 
burenruzie, denneboom, mr. visser, rijdende rechter
Vorige week zagen we Kees Geluk strijden tegen zijn buren over een schutting. Vandaag gaat hij de strijd aan met zijn andere buurman. Deze keer gaat het over een boom, een uit zijn krachten gegroeide kerstboom. Die boom brengt nogal wat schade toe aan zijn bezit. Meneer Geluk wil van het onding af, maar voor zijn buurman, de heer Klaver, vertegenwoordigt de boom een grote sentimentele waarde.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Tot de volgende uitzending meneer Geluk!
Wat een triest gedoe zeg. Leek mij gewoon duidelijk dat die boom geen schade bracht.

Hallo
Panel volledig opdoeken waardeloze nietszeggende opmerkingen.
Weleens gehoord van boomwortels die de muur kunnen ontwrichten,kijk maar naar fietspaden met bomen ernaast.
Had beter onderzoek moeten plaatsvinden.
Boom staat veel te dicht op de erfgrens.
Groot gelijk dat hij het er niet bij laat zitten.

Had die slechte buitenmuur dan niet al om moeten vallen door de druk van de wortels? Vocht wat binnen komt door een gammel dak zal die scheuren binnen veroorzaakt hebben...

In principe kun je natuurlijk altijd het erger maken. De muur is beschadigd en je *kan* dan van mening zijn dat dat door de boom komt. Daarvoor hoeft de muur niet eerst in te storten. Net als dat je, als de muur ingestort zou zijn, van mening kan zijn dat dat door de boom komt en die boom dan niet per se het hele gebouw in hoeft te laten storten.

Kees Geluk verliest weer. Zijn beweringen kloppen niet en het lijkt me ook geen geweldige buurman. Neemt niet weg dat ik absoluut niet zo'n enorme boom op 55 cm van mijn huis zou willen hebben. Ik geef hem dan ook groot gelijk om de aangepaste regelgeving van de gemeente ter discussie te stellen.

Wat erg zeg, nu ook al een zaak aanspannen tegen de gemeente omdat ze een grens bepaling hebben aangepast. RDR help hier niet meer aan mee, dit is slechte zendtijd vulling. IK vind het een heel leuk programma, ook al ben ik maar 23, maar als HIJ (DE HEER (ON)GELUK) weer komt zal ik die aflevering overslaan.

Goede uitspraak; meneer Geluk zou eigenlijk meneer Brutaal moeten heten: alweer loopt hij op andermans erf te struinen. Meneer Klaver had wel erg weinig in te brengen, maar ja, dat is niet zo verwonderlijk: de heer Geluk heeft al ervaring, haha.
Dat de Kerstboom maar vrede mag brengen tussen ALLE buren. Ik zou zeggen: tot de volgende keer, meneer Geluk.

Zou het een optie zijn om eens te stoppen met dat panel?

Eens! Vroeger was dat panel er ook niet en was de uitzending veel prettiger. Als ik op uitzending gemist het programma kijk, dan skip ik direct de panelgesprekken.

Volledig mee eens, ik doe precies hetzelfde.

Pagina's