Om de tuin geleid

Still van de Rijdende Rechter uitzending Om de tuin geleid
Om de tuin geleid, uitzending, 30 minuten
dinsdag 23 januari 2007
De bejaarde mevrouw Van den Broek loopt als sinds jaar en dag via de tuin van buurvrouw Van den Berg naar de straat. Dit recht van overpad is bij de woningstichting vastgelegd. Buurvrouw Van den Berg heeft op zich geen bezwaar tegen het overpad maar ze wil graag een laag hekje plaatsen zodat haar tuin wordt afgesloten van de weg. Dan kan ook haar hondje Jusko buiten zijn, zonder dat hij de straat oprent. Als ze dit voorstelt aan mevrouw Van den Broek slaat de vlam in de pan. Voor de bejaarde buurvrouw moet alles blijven zoals het is, dat hekje mag er onder geen beding komen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ik snap niet waarom mevr zich zo moeilijk maakt het is een hekje en ik had zelf al lang en breed een hekje met slot gemaakt en dan tegen de buren gezecht van luister ik heb een hond en ivm diefstal heb ik deze hek geplaats hier is een sleutel en als u er meer wilt zal ik die extra laten maken maar op die drijgenmenten had ik een webcam of camera op het hekje neer gezet stel dat want die man (schoon zoon) had van mij al lang een dreun gehad maar goed ben het eens met de uitspraak zelf had ik al lang en breed een hek geplaats want je moet je tuin kunnen afsluiten

Ik vraag me toch heel erg af hoe de buurt hierop heeft gereageerd dat het hekje er kwam

Dit blijft de beste aflevering ooit :')

Ik heb dit filmpje denk ik wel 20 x met veel plezier gezien, maar nu werkt het filmpje niet meer. Rijdende rechter kan jij dit voor mij fixen, want ik heb het recht om het voor een 21x te zien.

Het filmpje doet het hoor!

Wow wat een vreselijke haat zaaiende familie zeg. Alleen die (ik denk) oudste dochter is nog redelijk.

Sorry dat ik het zeg maar de rest spoort niet, en het slaat nergens op dat ze nog steeds recht van overpad hebben wanneer ze gewoon aan het einde van hun tuin een opening kunnen makken, omdat daar een steeg loopt.

De woningdienst had allang dat moeten veranderen.

En wat er al gezegd werd waarom stolen jullie je moeder zo aan, waarom praten jullie niet met haar om er voor te zorgen dat ze het goed vind dat er een hekje komt?

mevrouw geeft zelf de beste oplossing.6 voet onder de grond.
lijkt me geen gemis hoor

Wat een vreselijk verwend en egoïstisch mens is die mevrouw van den Broek. Haar oudste dochter is de enige redelijke die ik heb gezien, de rest was asociaal tot op het bot. Bah.
Sterkte voor de buurvrouw, ik zou acuut verhuizen.