Om zeep geholpen

Still van de Rijdende Rechter uitzending Om zeep geholpen
Om zeep geholpen, uitzending, 30 minuten
dinsdag 9 januari 2007
Het echtpaar Van Oort is al 53 jaar getrouwd en woont in Lienden. De laatste twee jaar ervaart het echtpaar chronische gezondheidsklachten; hoofdpijn, longklachten en slapeloze nachten. Ze weten precies wat hun klachten veroorzaakt: De chemische zeepdampen uit de wasmachine en vaatwasser van hun buurvrouw, Maureen Maidman. Het echtpaar klaagt bij buurvrouw Maidman, maar die is zich van geen kwaad bewust. Zelf heeft ze nergens last van, en niet meer wassen is echt geen optie. Wanneer het echtpaar Van Oort haar midden in de nacht begint te bellen is ook bij haar de maat vol. Wie veroorzaakt er nou werkelijk overlast?
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Alweer 3 jaar geleden deed zich dit voor. Ik hoop dat mevrouw Maidman geen last meer heeft gehad van het geklaag van haar buren.
Ik vind het erg spijtig dat meneer en mevrouw Van Oort last hadden van bepaalde kwalen, maar zonder echt bewijs vind ik het niet kunnen dat ze hun buurvrouw vervolgens constant lastig gaan zitten vallen. Ik vind het dan ook knap van mevrouw Maidman dat ze zich zo sterk houdt terwijl zij in deze zaak ten onrechte van allerlei dingen wordt beschuldigd. Ik hoop dan ook ten zeerste dat de dochter van meneer en mevrouw haar excuses heeft aangeboden na haar belachelijke uitval tegenover mevrouw Maidman. Mevrouw Maidman, nog veel plezier met uw werk in de thuiszorg! (als u daar nog werkt)

ik vind mw. maidman een verschrikkelijk mens, zeer irritant komt ze over, de oude mensjes lopen ook wel een beetje te zeuren, ik snap hun dochter wel dat ze het voor hun opneemt, niet goed te praten natuurlijk, maar wel begrijpelijk

Het is ook een vreselijk mens Mvr maidman.
Tuurlijk oudere mensen zijn niet makkelijk .
Maar ik weet dat de Fam. Van Oort dit niet verzonnen heeft.
Want de woningbouw is toen net paar dagen voor de uitzending daar geweest en de boel in orde gemaakt .
Dus tuurlijk met die onderzoek kwam er niks uit .
En dat die dochter van de Fam. Van Oort zo reageer kan ik me best voor stellen , ik zou ook voor m'n ouders op komen als ik weet dat ze gelijk hebben.
Maar om dan zo die oudjes voor schut te zetten vind ik gewoon schandalig .
Als of die mensen zouden liegen kom nou toch zo iets verzin je niet!!!
Ik spreek er schand van

Ach hou toch op zeg. Mvr Maidman bleef constant netjes. Zelfs toen die dochter van Fam. Van Oort achterlijk begon te schreeuwen.

Nee, sorry. Uit alle testen bleek dat Mvr maidman niks te wijten viel. Dat zij de Rechter duidelijk, dus of u bent een vriend of familie van Fam. Van Oort of jullie zijn gewoon dom aan het kletsen.

Iedereen keek naar de rook maar waarom is er niet gekeken naar bv een lekke afvoer/buizen onder de huizen? Dit kan veel eerder stank en geruis veroorzaken.

Beetje domme actie van de zgn deskundigen.