Ongenode gasten

Still van de Rijdende Rechter uitzending Ongenode gasten
Ongenode gasten, uitzending, 30 minuten
dinsdag 12 februari 2013
Het opmerkelijke verhaal van Brigit Provoost. Ze heeft haar ouderlijk huis geërfd en besluit het in de verkoop te doen. Maar de makelaar heeft andere plannen in tijden van crisis. Hij verhuurt het huis aan een bedrijf dat huisvesting regelt voor buitenlandse werknemers. Brigit wil dit absoluut niet maar het woningverhuurbedrijf heeft ondertussen een contract met de makelaar, de huur betaald én de sleutel van de woning gekregen. Dus de boel wordt ingericht en er worden per direct drie mannen uit Litouwen in de woning geplaatst. Brigit is ten einde raad en schakelt De rijdende rechter in.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Arme Lee Towers, nu staat hij dakloos op straat!

Pak Delta makelaars maar aan.

Dat zou je kunnen zeggen, echter het meest kwalijke is in deze zaak dat deze verhuurder dus systematisch op deze manier te werk gaat.
Deze mevrouw neemt dus willens en wetens iedere keer het risico dat het wel goed komt (terwijl ze volgens de wet geen toegang heeft).
Ik vind het wel raar dat er in de uitzending geen aandacht is voor het herhaaldelijke karakter van dit misdrijf (betreden en verbouwen van een pand zonder toestemming van de eigenaar).

Maar ik heb wel 2 nachten overnacht daar in die woning.

Heb je geen andere uitdrukking, "meneer Towers"?

Welnu, dan maar trots zijn dat uw vocabulaire zo beperkt is.

De rijdende rechter deed een uitspraak zonder het woord 'echter'. Dat is erg kwalijk, en ik hoop dat hij dit in een volgende uitspraak rectificeert door meerdere keren het woord 'echter' te gebruiken.

hahah Scherp LoL

Het is allemaal de schuld van de Rabobank

Zo dwingen ze de mensen wel om zwart te gaan werken, oftewel te gaan stelen.

Pagina's