Parkeerverdriet

Still uit aflevering Parkeerverdriet van Meester Visser en de partijen op een parkeerplaats
Parkeerverdriet, uitzending, 30 minuten
dinsdag 22 maart 2011

Lindsay en Alwin hebben een meningsverschil met buurman Erwin. Bij het rijtje huizen waar ze zijn komen wonen hoort een stukje grond dat volgens Lindsay en Alwin parkeerplekken zijn. Erwin beweert daarentegen dat het helemaal geen parkeerplaatsen zijn, maar een plek om je auto te kunnen keren vanuit de carport. Het wordt een conflict waar ze samen niet uitkomen, De Rijdende Rechter zal uitkomst bieden.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitzending?

kan die jongen niet voor zichzelf opkomen dat hij zijn papa daarvoor nodig heeft??

tip: volg een rijvaardigheidstraining, dan leer je dat het verstandiger is achteruit in te parkeren, je kan dan makkelijke wegrijden.

Als je daar achterin in wilt parkeren, dan zal dat stukje toch ook vrij moeten zijn, anders moet je veel steken.

En fijn toch dat die jongen steun heeft aan zijn ouders? Mijn vader helpt me nog steeds met de belastingaangifte. Zo zullen er vele ouders zijn die helpen met moeilijke kwesties.

Ja, er is wel een verschil tussen of je ouders je helpen bij wat technische zaken zoals een belastingaangifte, of het woord overnemen als jou een vraag wordt gesteld. Die pa gaf gewoon steeds antwoord, tot en met het einde toe waarin Jetske deze jongen vroeg of hij voor de kip zou zorgen. Heit: geef je zoon de ruimte om zelf voor zijn zaken te zorgen. Ik denk dat ie dat uitstekend kan.

Waarom zou die jongen moeilijk moeten doen, er mocht geen wagen staan. Punt. De rechter heeft groot gelijk, de weg is niet bedoeld om te parkeren.

goede uitslag voor een kneuterig probleem ;-)

Hoewel ik het eens ben met uitspraak en motivatie, ben ik van mening dat het conflict niet volledig is opgelost. Uitwijken naar de dichtsbijzijnde parkeerplaats belemmert het uitzicht/woongenot van andere buren, en aangezien de plaatselijke koster medewerking weigert komen auto's aardig ver weg te staan. Zijn andere mogelijkheden zoals uitbreiding van de bestrating tussen kerk en carport ook onderzocht?

Kost een hoop geld voor zo'n klein probleem.

Wat een onvolwassen en verwend persoon die Erwin om je pappa en familie erbij te halen. Wat vindt je hiervan vriendin van Erwin?
Triest! Leer op je eigen benen te staan.
Ook er kinderachtig om spijkers op laag water te zoeken. Zat wel erg verwend zijn in je jeugd.

Heel onaardig om het zo op de man te spelen als je het mij vraagt. De jongen wordt ondersteunt in zijn conflict door zijn ouders, nou en? Dat gaat jou en mij toch helemaal geen sikkepit aan, of wel soms?

Hoe die jongen opgevoed is is ook totaal onbelangrijk. De vraag op deze site is of je het eens of oneens bent met de rechter en dat antwoord kan ik in je reactie niet eens terugvinden.

De rechter heeft het juiste besloten en daar maakt de manier waarop de jongen gesteund wordt door zijn ouders helemaal niets bij uit.

Pagina's