Parkeerzeer.

Still van de Rijdende Rechter uitzending Parkeerzeer.
Parkeerzeer., uitzending, 30 minuten
dinsdag 10 februari 2009
Afl.: Parkeerzeer. De Rijdende Rechter, Mr. Frank Visser, wordt weer ingeschakeld bij een slepend conflict waar mensen zelf niet uitkomen. In de vroege ochtend van 14 juni 2008 parkeert Joris zijn auto op een parkeerterrein bij het strand van Hargen aan Zee, gemeente Bergen (NH). Maar het parkeerterrein is opgebroken. De slagbomen doen het niet en Joris moet gebruikmaken van een geïmproviseerde ingang. Ook is de centrale parkeerautomaat buiten gebruik. Joris concludeert dan ook dat er geen parkeergeld betaald hoeft te worden. Maar niets blijkt minder waar! Bij terugkomst heeft hij een prent van EUR 50,- onder zijn ruitenwisser. Joris vindt dit pure geldklopperij! De gemeente denkt daar echter anders over: 'Hij had gewoon beter uit z'n doppen moeten kijken!' Joris heeft genoeg van die ambtenarij en parkeert zijn probleem bij de Rijdende Rechter. Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

mij buurman heeft 2 auto de ene auto gebruikt hij als hij gaat naar zijn werk.die laatste wordt geparkeert bij zijn deur.De twee auto is de hele week staan bij mijn deur waar ik normaal kan gebruiken voor mijn auto. de twee
gebruikt hij alleen po zaterdag.als hij gaat weg hij op zaterdag hij parkeert de eerste auto die naar zijn werk gebruikt.ik vind heel irritente met dit reactie.

waarom hij laat niet de eerste auto gewoon op haaplek naast zijn parkeerplek naast zijn deur.

wat voor mensen zijn dat,ik hop dat de regering ander regel voor parkeren regelt.

Aan uw waarigge taal te lezen kan ik niks uit uw verhaal begrijpen. Let alstublieft op uw spelling en grammatica.

Ik zeg deze man heeft zijn huiswerk wel goed gemaakt. Wat mijn betreft, gezien zijn voorkomen recht is recht, schat ik in dat deze meneer nog wel eens in het kabinet kan komen. Let op mijn woorden. Hij komt er wel. We zullen het zien!

Intelligente jongeling die Joris.

Het doet me erg goed dat ook jongeren doorhebben hoe onze volksdienaren zichzelf in de laatste 30 jaren boven hun broodheren hebben geplaatst.

Bij deze; jullie zijn in onze dienst want worden door ons betaald en niet andersom.