Rust roest

Still van de Rijdende Rechter uitzending Rust roest
Rust roest, uitzending, 40 minuten
dinsdag 16 oktober 2012
Amsterdammers staan bekend om hun lak aan gezag en lossen hun zorgen onderling wel op. Maar niet in dit geval. Bart heeft een fiets gekocht voor zijn vriendin in de fietsenwinkel van zijn onderbuurman. Hij wil zijn Roemeense Renata eindelijk eens leren fietsen in de grote stad. De fiets heeft echter na drie weken al roestplekken en dat gaat Bart te ver. Kortom, ruzie in de tent en meester Visser moet de gemoederen bedaren.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Dit was weer eens een staaltje Top Entertainment! Mark kan zo bij de revue. En Bart, die is een slecht verliezer en heel erg onbetrouwbaar. Je zal maar zo'n buurman hebben..gezegend ben je. Natuurlijk wist Bart dat hij niet goed zat.Hij vond het gewoon leuk om op televisie te komen. Immers, hij heeft Mark niet in de gelegenheid gesteld het probleem op te lossen. Een consument heeft rechten maar ook plichten. Eén van die plichten is het in de gelegenheid stellen van de verkoper het niet deugdelijke te vervangen dan wel te repareren. Het feit dat Bart dit -ondanks herhaaldelijk verzoek- heeft geweigerd ontneemt hem ieder recht tot schadeclaim. Het dreigende taalgebruik van Bart past helemaal bij mensen met dubieuze bedoelingen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Dus Bart, leuk geprobeerd maar je moest je schamen! Overigens, je hebt het nu ook van een rechter gehoord: op een ouwe fiets moet je het leren; Gun Renate een ouwe fiets met een wat hoger frame en laat haar daarop lekker oefenen. ik weet nog wel een tweedehandsje voor je.

Ik ben het helemaal eens met de vorgaande schrijfster .
Daarnaast is het zo , dat na mijn mening Mark Rijken zich uitermate beleeft en meegaand heeft opgesteld naar Bart Lassooy en zijn vriendin toe , ik zal Bart Lassooy veel en veel harder hebben aangepakt . Na al die dreigende taal die Lassooy uiten tijdens maar ook voor de uitzending getuigt van een zeer asiosaal karakter , en als ik Mark of Loes zal zijn zal ik zeer wel overwegen om aangifte tegen Bart Lassooy te doen , wegens het uiten van bedreigingen en poging tot fraude en het aanzetten daar toe , als het gaat om het fietsen plan . Ik vond het zeer wel verdacht dat hij nu op eens op de proppen komt met gefabriceerde bewijzen die dan eventueel in het nadeel van Mark en Loes zouden zijn . Ik ben van mening dat Bart Lassooy gewoon om geld verlegen zit om zijn vriendin te onderhouden , want laten we wel wezen , voor zijn uiterlijk zal ze niet bij hem blijven . Waarschijnlijk wel voor de centen en een verblijfsvergunning . Als ik de werkgever van Bart Lassooy zal zijn , zal ik deze man maar eens goed gaan doorlichten . Zelf ben ik al jaren klant van Mark en heb altijd een prima en uitstekende service mogen ontvangen , is staat hij samen met loes altijd voor je klaar met een kopje koffie en een babbeltje .
Loes & Mark " Top Ga gewoon zo door als jullie bezig waren , en laat je niet door zo een figuur als Bart uit het veld slaan .

Sorry Peter, voor jou zou het ook niet wat zijn. Laat jij eerst maar eens fatsoenlijk je gebit opknappen, want dat pak met die stropdas slaat nergens op en past niet met zo'n gebit. Trouwens die bloemen waren gewoon belachelijk!! En dan twee bossen voor 1 echtpaar !! ha ha ha, ben je bloemist of zo???

U verwart mij met de Peter uit de uitzending , maar toch even het volgende .
Het gaat er om hoe iemand in elkaar zit en niet hoe iemands gebit er uitziet .
Wij weten als kijker toch niet de oorzaak daarvan , het kan door een ziekte komen of door finaciële omstandigheden . Niet iedereen heeft een bankrekening van drie of meerdere cijfers , u was met die opmerking wel een beetje kort door de bocht .
Verder zag die man er prima verzorgt uit en viel er niets op aan te merken .
Sterker nog , als het gaat om de kleding , was Peter het persoon die het er meest verzorgt uitzag , tijdens de hoorzitting .
En wat betreft die bloemen , waar maakt u zich druk om ? Ik vond het wel een leuk en symphatiek gebaar . U oordeelt over iemand die u niet kent . en verder ook de redenen niet weet waarom die bloemen werden overhandigt .

Ik vond het verhaal van de ijzer ook niet echt overtuigend .

Peter " je hebt helemaal gelijk met wat je zegt over je naam genoot . Er zijn ten slotte meer hondjes die vicky heten en meer mensen met de naam Peter die door het leven gaan . En dat het toevallig ,dan ook nog zo is dat de achternaam met de zelfde letter begint , dat zal ook wel wat vaker voorkomen , dus trek je er niets van aan . Ik vond het ook een sportief gebaar van die bloemen en Peter Herder had inderdaad een prachtig pak aan , wat hem overigens zeer goed stond . Verder vond ik die Bart ook niet echt overtuigent en als fatsoenlijk mens overkomen met zijn dreigementen en dwarsliggerij . Volgens mij moet Bart gewoon ze handjes laten wapperen en niet gaan lullen maar gaan poetsen ! Mijn indruk is dat die spoepkip Bart gewoon op een makkelijke manier aan zijn geld probeert te komen en is hij pissig omdat de rechter hierdoor heen heeft geprikt . Als ik in Mark zijn schoenen zal staan zal ik hebben gezegt , opzouten Bart ! Mark jonge heel goed van jou dat je er niet bent ingelopen . En je vrouw was zeer scherp met de uitspraak over de midicatie " een zeer wel geplaatste opmerking " . Ik vond die Bart wel iets weg hebben van Jaap Kooiman " Zeer dom en eigenzinnig " Al is onze Jaap kooiman toch net iets slimmer .

Ik heb zo hard moeten lachen dat het pijn deed.

ik ben het met de rijdende rechter eens op 1 punt na, Mark heeft zijn buurman tot tweemaal de kans gegeven langs te komen met de fiets. Dus om hem nu als nog op te leggen dat hij verplicht en gratis de fiets roest vrij moet maken vind ik on te recht, de buurman heeft zijn kans gehad.
Je weet dat een fiets in de buitenlucht in de regen nu eenmaal gaat roesten, regen en zelfs ochtend douw maken de fiets nat ook onder een boom. dus ik denk dat hij er alleen op uit was zijn geld terug te krijgen.
En die Roemeense vriendin heeft wel heel veel praatjes voor iemand die in eigen land geen stuiver had om op haar gat te krabben, nu ze hier is denkt madam er niet aan op een tweede hands fiets te rijden. Als je op die manier een goeie buur wil kwijt raken ben je goed bezig, en Mark gefeliciteerd je kwam op mij betrouwbaar over en een eerlijk zakenman.

Dirk H. ben het met je eens, en die roemeense kwam hier met niks en heeft nog babbels.....

ha ha, ja, die komt hier voor een verblijfsvergunning en wil nog de dame uithangen ook !!!
Die heeft lef!!

Mark bij de revue !
Ik neem toch aan dat Mark aan Bart een nieuwe fiets heeft verkocht en geen tweedehandse, ook al was de prijs "maar" € 200,-. Naar mijn mening
mag ook een tweehonderd-euro-fiets niet na een paar weken gaan roesten. De fiets voldoet niet aan wat je mag verwachten van een als nieuw verkocht artikel, dus heeft Bart het volste recht om zijn geld terug te eisen.
Gladde Mark en zijn bloemen-souffleur hebben Mr Visser mooi te pakken genomen.
Ergo wederom een misser van Visser.

Pagina's