Sta in de weg caravan

Still van de Rijdende Rechter uitzending Sta in de weg caravan
Sta in de weg caravan, uitzending, 30 minuten
dinsdag 4 november 2014
Oudere mensen een mini-vakantie bieden, dat is de grootste wens van Loes Duinker. Daarom schaft ze een stacaravan aan via Marktplaats. De staanplaats is ook al geregeld. Het moet een prachtige zomer worden. Mevrouw Duinker heeft de 8000 euro op zak die ze direct betaalt aan eigenaar Albert Kuiper, mits hij haar droomchalet heeft geplaatst. Maar dan gaat het mis. Bij het verplaatsen van de stacaravan is er een oorverdovend gekraak te horen en constateert mevrouw Duinker dat haar droompaleis vast zit tussen twee bomen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ik wil graag een bod uit brengen op de caravan .
Kunt u Mij in contact brengen met de eigenaar?

Beste heer Kool,
U kunt contact opnemen met de redactie van De Rijdende Rechter via rijdende.rechter@idtv.nl of 0900-1301.

Normaal heb ik respect voor ouderen, graag. Met een beetje geluk wordt die gast zelf ooit middelbaar.

Hierbij sluit ik me volledig aan.
Ze denken alles te kunnen, maar bakken er niets van. En dan wordt er een blik brutaalheid opengetrokken.
Wanneer je nu in de uitzending ziet, dat mevrouw zelfs het geld contant bij zich had, dan mag die Kuiper zich toch helemaal schamen. Met zijn gedrag. In plaats daarvan maakt hij de opmerking, dat hij zich niet door een oude vrouw laat beetnemen. Wel, dat is nu toch wel gebeurd, heer Kuiper. Naar jouw woorden gerekend dan, want mevrouw Duinker ziet er echt niet zo oud uit.

Wat een onzin dat Tukkers of andere mensen uit 'de provincie' onvoldoende Nederlands zouden kunnen verstaan. Er was veel miscommunicatie tussen beide partijen, maar dat lag natuurlijk niet aan het wel of niet Nederlands kunnen spreken of begrijpen. Wat een rare stigmatiserende opmerking.

Verder ben ik persoonlijk nogal allergisch voor mensen die zo overduidelijk vol zijn van zichzelf als de mevrouw in deze uitzending. Zie haar opmerking over dat de wereld geen oorlog zou kennen als alle mensen hetzelfde karakter zouden hebben als zijzelf. Brr, bah. Waarom moest ze dat zeggen, wat doet het ertoe? Vervelend als zoiets blijkbaar een argument moet zijn om je standpunt te onderbouwen. Bescheidenheid siert de mens, jezelf op een voetstuk plaatsen daarentegen, doet dat niet.

Terecht uitspraak overigens, dat wel.

De verkoper voldoet niet aan zijn leveringsplicht, BW3 art. 91. Daar heeft Meester Visser gelijk. Maar de koper dreigt niet te betalen, er geldt dan toch de ontbindende voorwaarde van art. 92 lid 1? Ik zou ook niet leveren, als ik vooraf zou weten dat er geen volledige betaling zal komen...

De uitspraak is sneu voor de jongen, echter treft hem wel degelijk blaam. Dus zal hij op de blaren moeten zitten. Goede uitspraak.

Ik hoop dat hij nog een klant kan vinden voor het chalet, als ik het goed hoorde op het einde zei mevrouw Duinker dat er wel iemand daar op de camping interesse had in het chalet.

JA die tukker vind wel iemand Maar voor €500 toe heb ik wel iemand die
dat ding will opruimen ik meende te hebben gehoord dat als hij in
het ongelijk werd gesteld dat ding in de brand zal steken, ik zal zeggen
doe dat.

diegene die het sjilet:) nu gaat kopen heeft hopelijk toch niet het lef om in de volgende aflevering te klagen:)

Pagina's