Stulpstress

Still van de Rijdende Rechter uitzending Stulpstress
Stulpstress, uitzending, 35 minuten
dinsdag 13 november 2012
Herman en Gino woonden in een vakantiehuisje van huurbaas de Jong. Het huisje was een klein beetje verzakt, maar meneer de Jong zou dit snel op lossen. Hij deed echter niets en het huisje stond volgens de jongens op instorten. Sterker nog, het werd onbewoonbaar. Herman en Gino vluchtten naar een ander huis, zonder dat meneer de Jong dit wist. Hij beweert dat de mannen maanden de huur niet hebben betaald. Wat nu? Meester Visser gaat kijken wat er nu precies aan de hand is met het vakantiehuisje.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Goede uitspraak. Die jongens hebben flink gelogen.

Ze konden tenminste wel warm douchen.

Die gasten logenalles bij elkaar, dat was wel duidelijk met z'n getuige die anoniem wil blijven.

Liegen tegen meester Visser... niet slim. Liegen met een slecht verhaal... ook niet slim. Je volledige betoog baseren op slechts één getuige, en die dan niet kunnen oproepen of noemen: LOL.

Terechte uitspraak

In eerste instantie geloofde ik de jongens. Ik vond/vind meneer de Jong wel een beetje een huisjesmelker, niet echt sympathiek en hij heeft ook niets gedaan om het woongenot te verbeteren.
Maar toen de getuige anoniem moest blijven en het bierviltje niet mee werd genomen naar de hoorzitting als bewijs begon ik al te twijfelen.
Toen de jongens daarna zonder meer akkoord gingen met het betalen van 1000 euro begreep ik dat het hele verhaal niet op waarheid berustte.
De Jong heeft zijn geld en de jongens kwamen er met "een koopje" af.

Helemaal mee eens!

ik heb ook in 1987 ook daar een huis en toen was er ook altijd wat en ik ben met de hoorzitting niet eens want daar is altijt
wat want ik moes de huur betalen en het huisje was het niet waard en dat is mijn punt

Knap zoveel schrijf fouten te krijgen in zo'n stukje tekst!

Misschien vindt u het knap van de vorige schrijver om zoveel fouten te maken in een korte tekst; uw eigen, zeer korte, tekst is ook niet foutloos! Fouten KRIJG je niet, je "maakt" ze.

oplichters, dachten een slaatje uit die man te slaan whahahaha, meubels die ze zogenaamd al 5 jaar hebben hahahaha laat me niet lachen. De rijdende rechter mag ook wel meer naar de achtergrond van mensen informeren die daar in de uitzending komen, want als ze dat hadden gedaan dan hadden ze kunnen zien dat ze bij meerdere wooncorporatie's huurachterstand hebben en ook zo op deze manier weg gaan, dus rijdende rechter beter jullie werk doen..

Pagina's