Tegeltjeswijsheid

Still uit aflevering Tegeltjeswijsheid van Meester Visser die een stofzuiger vasthoudt
Tegeltjeswijsheid, uitzending, 35 minuten
dinsdag 12 april 2011

De familie Muts uit Nieuwegein verheugt zich helemaal op hun prachtige nieuwe tegelvloer, uitgezocht bij de firma Middag. Maar tijdens het leggen van de vloer gaat het mis: het lukt de tegelzetter niet om de vloer erin te krijgen. Als de tegels er uiteindelijk toch in liggen, zijn de Mutsen helemaal in shock: de vloer ziet er niet uit! De tegels liggen ligt schots en scheef, vinden ze.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitzending?

Heel leuke uitzending.Is weer een uitzending waar ze elkaar
niet in de haren vliegen !!

ik denk dat ondanks dat de familie muts gelijk heeft beter had moeten overleggen en niet zo snel naar rechtsbijstand had moeten gaan

Nou, dat was me de uitzending wel, zeg. Ik heb een wedervraag, Meester Visser: vondt U dit een uitzending waard? Ik niet.

Beste allemaal

Wij willen reageren op de uitzending van vanavond. Wij hebben exact het zelfde probleem met de tegelvloer. Onze kwestie loopt al vanvaf 2007. In ons geval is door een deskundig (Altech) geconstateerd dat er een B kwaliteit tegel is geleverd i.p.v. de demo tegel. Omdat de tegel is verwerkt zegt de verkoper (Morssink bouwmaterialen uit Delden) dat de vloer is geaccepteerd. Echter is ons ook aangeboden om en vervangende tegel uit te zoeken als compensatie. Nu reageerd Morssink b.v. niet meer omdat wij alle facturen hebben betaald. De vastgestelde schade bedraagd ruim € 23.000,--
N.b. ons dossier is inmiddels ook zo dik als een telefoonboek. Morssink zegt dat het onze eigen schuld is.

Waarom zegt die man twee keer dat ie letterlijk in de kou gezet wordt? De tegelzetter heeft hem toch zeker niet op straat getrapt of zo? Ik vind werkelijk dat fam. Muts vreselijk heeft overdreven. Ik snap dat de vloer niet goed lag maar jeetje wat kunnen jullie je aanstellen.

Ik kreeg heel even het idee dat ik naar de Belbus van Vara's Kassa zat te kijken. Van de laatste 3 afleveringen is er slechts ééntje die nog een beetje juridisch interessant was. Als het verder deze kant opgaat met de RR, vrees ik dat de rest van de avonturen van onze dappere ladderklimmer in het middaguurtje van Omroep Max terecht komt; slaapverwekkend dus.

Eh... dit was bedoeld als een op zichzelf staande reactie en is per ongeluk onder die van LS terechtgekomen.

Zie mijn reactie van 23.13u. Ik vind deze "uitzending" gewoon niet kunnen. Zit je als kijker die wil meedenken; krijg je dit.

Je kunt gemakkelijk struikelen over zo'n vloer. Dat geldt ook voor trottoirtegels. Die worden vaak ook niet even goed gelegd. Dat effekt wordt versterkt door boomwortels. Misschien is een vloerbedekking zonder tegels beter, evenals een asfaltbestrating van trottoirs. Als je met blote voeten over een minder goed betegelde vloer loop, kan je je lelijk bezeren.

Pagina's