Terras terreur

Still van de Rijdende Rechter uitzending Terras terreur
Terras terreur, uitzending, 31 minuten
dinsdag 14 april 2015
Meneer Compagner maakte lange tijd met veel plezier gebruik van het terras voor zijn appartement. Hij was in de veronderstelling dat het bij zijn woning hoorde. Maar nu zegt buurman Fortuijn, die het appartementencomplex heeft ontworpen, dat het zijn eigendom is. Compagner vindt dat onzin, want het terras grenst aan zijn appartement. Hij eist dat het terras toebehoort aan de gemeenschappelijke ruimte. Meester Visser doet zijn uitspraak in deze landje-pik-zaak.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Oké, dus officieel mag hij hem niet meer gebruiken, naar wat als dat vanaf nu met toestemming van de andere huurder gebeurd?

Dat mag idd,maar ik zou Arend niet op visite willen hij kletst en treitert teveel,is een type die duidelijke regels nodig heeft,dus geen vinger geven.

Die zitten er deze zomer samen met een biertje over na te lachen...wat een trieste vertoning!

Eens met anoniem34.

Meneer fortuin heeft er dan toch niets meer op te zeggen.
toch wel fijn voor die ander dat hij dat geld niet meer hoeft te betalen

Wettelijk gezien volstrekt duidelijk en geen speld tussen te krijgen.
Ook rare regelingen en grenzen die zijn vastgelegd gelden nu eenmaal.

De tegeneis van 13.000 euro.... tja... laten we zeggen dat dhr. Fortuijn het zijn tegenstander daarmee een stuk makkelijker maakte om hem op een bepaalde manier neer te zetten.

Mooi verwoord :-)

Wat doen de mensen toch moeilijk ,kunnen ze nou niet overeenkomen er samen van te genieten ,als meneer Fortuin veel bezoek krijgt laat het even weten vandaag is het terras voor mij, anders gun de buren ook een beetje buitenlucht ,Als je bij een cafe op het terras zit is het soms mudje vol ,en toch is het gezellig .
en samen met de buren op het terras zitten met een kopje koffie is toch leuker als met een kwaad gezicht tegen mekaar te lopen

Dat is in het huidige rechtssysteem niet mogelijk, maak er twintig jaar gebruik van, maak er fotos, ontken nderlingen afspraken en eis het op bij de rechter, appeltje eitje.

de passieve agressie van dhr fortuin perste zich z porien uit
ik vind zijn gebouw net zo kil en lelijk als de man zelf

Pagina's