Terugblik

Still van de Rijdende Rechter uitzending Terugblik
Terugblik, uitzending, 30 minuten
dinsdag 29 november 2011
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. Met de tribune. Daarin geven elf mensen hun mening over de kern van de zaak, maar er is natuurlijk maar één die beslist en dat is mr. Frank Visser.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Bent u het eens met de uitspraken die Mr. Visser heeft gedaan?

IK ben het lang niet altijd eens met de uitspraak ,het blijft aan de veilige kant niet te veel kritiek uit lokken
En de tribune moet u er zovlug mogelijk uit doen waardeloze jonge mensen niet nadenken gooi er maar wat uit Want ik ben nu in beeld weg er mee
W v D

Als u zoveel kritiek heeft op een goed programma waarom
blijft u dan nog kijken?

Een verzoek aan de redactie van de rijdende rechter.
Willen jullie met ingang van het nieuwe seizoen alstublieft stoppen met de tribune? Dit onderdeel voegt niets toe behalve een hoop ergernis.

Sorry hoor, maar spreek namens uzelf.
Wij vinden dat de tribune wel een toegevoegde waarde is.
Het vertegenwoordigt een doorsnede van de nederlandse bevolking en het is leuk
om de mening van het publiek (volk) te horen en niet alleen dat van de rechter.

Een doorsnede van de nederlandse bevolking hoeven we niet te hebben in een programma als de rijdende rechter. We weten allemaal dat de een voor iets is, de ander tegen, en weer anderen hebben geen mening, of stellen die nog even uit. De leden van de tribune staan in de eerste plaats voor zichzelf, en komen arrogant en schreeuwerig over. Langdurige discussies met de tribune zijn er niet, dus we leren er ook niets van. Het is alleeen stoom afblazen. Ik voel me niet vertegenwoordigd door deze mensen.
Misschien is een alternatief eens rechtszaken te bekijken die lijken op datgene wat behandeld wordt en hoe die zijn afgelopen.

U voelt u niet vertegenwoordigd door deze mensen?
Maar u komt wel arrogant en schreeuwerig over net zoals u over de tribuneleden zegt..
De pot verwijt de ketel??.. XD

Het effect wat mijn bericht op u heeft is hetzelfde als die van de tribune op een deel van de toeschouwers. En daarmee lijkt mijn punt hierbij gemaakt. Ik zie liever een rustige discussie dan zeer korte hevige gesprekjes waar je niets van opsteekt. Maar dat is persoonlijk. Gaat dit programma met de tribune door, dan neem ik het op, en spoel dit onderdeel snel door. Misschien een tip voor al die anderen die de tribune niets vinden.

Ik merk trouwens dat u alleen maar commentaar levert op reacties op deze pagina. Als u al geen lid bent van de tribune verzoek ik u alsnog daar naar te solliciteren. U past daar uitstekend tussen. Reageren en roepen en hopen dat u door de meerderheid bevestigd wordt. Wat mij betreft is deze discussie gesloten en ik wens u en iedereen goede feestdagen toe.

Jij ook vrolijk kerstfeest én.... heb uw naasten lief XD

Pagina's