Uit de hoogte

Still uit aflevering Uit de hoogte van Meester Visser met een sneeuwschep vast
Uit de hoogte, uitzending, 35 minuten
dinsdag 22 februari 2011

Ingrid en Peter Cattenstart moeten van de gemeente Veldhoven na elf jaar hun schutting in de voortuin verwijderen of verlagen. De gemeente wil handhavend optreden en steegvorming tegengaan. Ingrid en Peter vinden dit een rare gang van zaken en zijn boos over het ineens zo strenge optreden van de gemeente. Volgens hen heeft niemand last van de afscheiding.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitzending?

Wat een onzin, de overkant heeft toch ook een afscheiding (hek) van meer dan 2 meter? Ik zou gelijk een hoge coniferen-haag van 2 meter planten. Dit is echt mierenneukerij, bah!

Dat is nou precies wat ik ook in gedachte had...ik zou daar ook mee gedreigd hebben !!!

Prima weg met die schutting joh...Ram ik er toch even coniferen van 2 meter er in.

Regels zijn regels....het is maar goed dat je in Nederland een vergunning moet hebben voor een wapen anders zouden er hier veelmeer doden vallen want dit soort situaties haalt het bloed onder je nagels vandaan.

Het zal die mensen ook aan hun ... roesten die schutting....het is/was een principe dingetje....hele zwakke uitspraak en zo te horen is/was meester visser overrulled door een hogere pief.

Belachelijk de gemeente Veldhoven,dat ze zich maar druk maken om belangrijkere zaken.
Sympatieke familie Cattenstart wordt zonder pardon op kosten gebracht.
Het mag niet gekker worden.

inderdaad heeft die gemeente niets nuttigs te doen!

Laten we beginnen met dingen te handhaven die er echt toe doen drugs, kindermishandeling, vandalisme en niet de hoogte van de schutting. Welgeteld 1,5m ernaast staat een hek/coniferen van 2m hoog.

Ja en dat hek was alleen het eerste deelte 1.50 meter en liep keurig "tapsgewijs" af. Bah, wat een wethouder. En gelijk heeft u; laat ze eerst maar achter criminelen aan gaan.

Laten we beginnen met dingen te handhaven die er echt toe doen drugs, kindermishandeling, vandalisme en niet de hoogte van de schutting. Welgeteld 1,5m ernaast staat een hek/coniferen van 2m hoog.

Eens met de uitspraak, maar ......
De gemeente Veldhoven, die door diezelfde bewoners rijkelijk betaald wordt via de OZB, kan het zich permiteren om gewoon 13 jaar achter hun bureau te liggen slapen en dan alsnog hun gelijk te krijgen.
Mijn uitspraak zou zijn, dat de geheel nieuwe schutting en reparatie van de bestrating op kosten van de gemeente Veldhoven zou moeten geschieden. Het zou de burgemeester sieren als hij dat alsnog zou toezeggen.

Dat is een mooie gedachte van U, maar heeft U niet gemerkt dat de burgemeester "aan het handje liep van mevrouw de wethouder"? In Veldhoven heeft die man niets te vertellen maar de wethouder heeft daar de broek aan.

Pagina's