Vals plat

Still van de Rijdende Rechter uitzending Vals plat
Vals plat, uitzending, 40 minuten
dinsdag 28 januari 2014
Mr. Frank Visser gaat langs bij de familie Van Dalen. Zij hebben vijf jaar geleden een dakopbouw geplaatst en daarna begint de ellende. Er ontstaan lekkages in de kinderkamers. Maar ook de familie Kreukniet, die naast ze woont, krijgt water binnen in de aangrenzende slaapkamer. Veel experts komen langs en tegenstrijdige rapporten zijn opgemaakt. Veroorzaakt de dakopbouw van Van Dalen de lekkage of is het de schoteling in het oude dak van de familie Kreukniet? De aannemer de dakopbouw weet het antwoord hierop wel. Maar als hij langskomt tijdens het locatiebezoek van mr. Visser, raken de gemoederen pas echt verhit.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Goede uitspraak.Aannemer heeft zijn werk niet goed gedaan,was niet voor rede vatbaar en heeft zichzelf nu een slechte naam bezorgd.Dom.

Pff wat een irritante dochter Kreukniet, wat een inzettende haaibaai. Neemt niet weg dat de uitspraak mijn inziens wel terecht is.

Na twee jaar lekkage en muffe geur in de kamer , nooit schoon en altijd vuil zou ik misschien nog een veel ergere haaibaai zijn. Het is te belachelijk voor woorden om 2 jaar te moeten vechten voor je recht.

Thijsen hoe irritant zal jij na 2 jaar vechten worden?erg domme reactie.

Dat dak opnieuw laten maken door Aannemer Biereco??? never nooit niet....een aannemer dat zijn personeel op dak laat dansen en een overvolle aanhangwagen op dak laat zetten mag van mij per direct failliet gaan.

Zulke bedrijven zijn een schande voor de branche en als de fam Kreukniet verstandig is nemen ze een andere aannemer in plaats van deze beunhaas

Een andere aannemer is inderdaad een verstandige keus.
Deze aannemer had inderdaad een beetje een houding van: het interesseert mij niet zo veel.

Hallo,

Ik vind dat de rijdende rechter die aannemer daar aansprakelijk voor had moeten stellen. Die mensen nemen speciale mensen daarvoor aan en als het niet goed gemaakt is dan moet die aannemer het oplossen en niet de mensen die daarvoor iemand hebben aangenomen.
Beetje aannemer die is ervoor verzekerd en had dat allang op moeten lossen, als tegen presentatie zou hij en het dak van de buren gratis dak aan moeten bieden en de wanden binnen niet te vergeten.

maar de rijdende rechter heeft een uitspraak gedaan in de zaak tussen 2 families, niet tussen de famlies en de aannemer. Die was geen partij in de zaak en kan dus ook niet door de rechter aansprakelijk gesteld worden.

En wie draait er op voor de kosten van het herstel van de muren?

Uitspraak weer zwak van meester visser de fam kreukniet draait voor de kosten binnenshuis op waardeloze aannemer echt schande voor de brance afwerking leek nergens op echt goedkoop knoeiwerk.Kan mij niet voorstellen dat daar voor dit beinhaaswerk ook nog voor betaald is.
Visser had de aannemer de schsde van fam kreukniet moeten laten vergoeden.Firma biereco slecht nooit niet nemen.

Pagina's