Vis op het droge

Still van de Rijdende Rechter uitzending De rijdende rechter
Vis op het droge, uitzending, 40 minuten
dinsdag 28 februari 2012

Meneer Geerts heeft in zijn leven al behoorlijk wat voor zijn kiezen gehad, maar als hij zit te vissen bij zijn geliefde plas het Haarsteegse Wiel komt hij helemaal tot rust. Het water, de natuur, de bossen, de drijvende dobber, zorgen ervoor dat hij bij zinnen blijft. Totdat de gemeente Heusden besluit dat meneer Geerts niet langer mag parkeren vlakbij zijn favoriete stek. De gemeente stelt dat er een duidelijk bord staat met een parkeerverbod. Maar is alles wel zo duidelijk als 't lijkt? Mr. Visser gooit zijn hengel uit en zorgt dat het recht zal zegenvieren.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Serieus, zijn er geen fatsoenlijke zaken meer te vinden? Vind het een beetje een onzinverhaal, gun meneer Geerts van harte zijn hobby, maar kom op zeg.
En yes, wat is dat panel toch weer vréselijk nuttig! ....maar vooral om de zendtijd op te vullen geloof ik.

Idd dat panel.

De zaak en de uitspraak vond ik nutteloos, maar dat panel.....

SCHRAPPEN DAT KIPPENHOK ! ! !
(sorry kippen dat ik jullie beledig)

Een FANTASTISCHE uitspraak van Mr.Visser.
Die starre en zelfingenomen gemeentes in ons land moeten zich echt eens gaan realiseren dat zij er voor de burgers zijn.
De arrogantie straalt van al die ambtenaren af,worden zelden gehinderd door enige kennis van zaken.

Tja, de uitzondering bevestigd toch de regel ;-)

BevestigT en niet bevestigD

Ik zeg alle vissers parkeren zo doen ze het bij ons ook wij mogen niet bij het water parkeren maar de zwemmers die er dan komen zege ze niks over zo krom als iets die rechten. Mvg Ricardo

Zo, meneer Geerts kan dus lekker verder gaan met het kwellen van onschuldige dieren. Want meer is 'sport'vissen natuurlijk niet. Een walgelijke bezigheid die al lang verboden had moeten zijn.

GEWELDIG! even menselijkheid en begrip voor een individu in deze harde wereld met allerlei wetjes en regeltjes. geniet van het vissen!

Niet te geloven, Mr Frank Visser voor het eerst TEGEN een Gemeente. Fantastisch, eindelijk eens een uitspraak die goed doet, recht doet. Ik gun de heer Geerts die plek, vooral omdat hij er al 30 jaar gebruik van maakt. Ik geloofde, nogmaals, mijn oren niet toen de uitspraak kwam.

Enfin, wat een onnozele man zeg die Geerts, op tv zitten janken en dan nog gelijk krijgen ook. Als ik men. Arts (kampeerder) was dan ging ik ook een zielig verhaal ophangen, een paar krokodillentranen erbij en je krijgt een vergunning..

Pagina's