Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie

Still van de Rijdende Rechter uitzending Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie
Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie, uitzending, 35 minuten
dinsdag 8 september 2009
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie. Een vogelhuisje is de aanleiding voor een enorme burenruzie. Het vogelhuisje staat sinds de winter op de tuingrens van de familie Kooiman en Sipsma. Het huisje hangt scheef en helt over het tuinhek heen van de familie Sipsma. Zij worden gek van de overlast die het huisje met zich meebrengt en staan erop dat het wordt verplaatst. De familie Kooiman begrijpt hier niets van en denkt dat de nieuwe liefde van de heer Sipsma een grote rol speelt in dit conflict. De buren komen er samen niet meer uit, dus gaat meester Visser kijken wie er over de schreef gaat. Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ben jij het eens of oneens met de uitspraak?

Ik vbond het gewoon puur pesterij om dat vogelhuisje zo neer te zetten, tegen de tuin van die oude man, die zich natuurlijk uiteindelijk met zijn potje met vet ook stupiede gedroeg. Ne het vogelhuisje had van mij direct weg gemoeten en de struik gesnoeid. Die mensen zitten die oude man gewoon te jennen. Met hun grote waffel, althans die amsterdamse volkska. Wat een wijf zeg. Zegt ze wat van Sipmazijn grote bek, heeft ze wel eens in de spiegel gekeken, ze doet niks anders dan een grote bek opzetten.

Het kan dan wel pesterij zijn, maar het is wel haar recht om het daar neer te zetten, die rozen struik ook. Dus ja, 'Meester Visser' is correct.

Er is geen spiegel groot genoeg, om haar te tonen wat wij zagen!!!!

Triest dat er nu al weer herhalingen uitgezonden worden. Geef het op z'n minst aan op de gids van omroep.nl dat het om een herhaling gaat.
Op zich wel een leuk programma

Hoe oud zijn deze mensen!
Doe even normaal.
Vooral die mevrouw met haar grote mond!!!
Misschien heeft ze gelijk maar alleen al haar houding geeft haar niet het recht om haar zin te krijgen!
slik je eer in of stik erin

mensen mensen ben je daar nu zo oud voor geworden?
en die ene mevr moet ook maar leren niet zo'n grote mond op te zetten..geeft ouder worden ook niet wijsheid en mildheid?

je moet gewoon je mmond houden je bent zelf oud en weet niet wat voor houding u vertoont

dat is niet zo lief he!
je hebt wel gelijkt schatje

Waar slaat dit op een vogelhuisje arme man xD

Pagina's