Werk aan de Berk

Still van de Rijdende Rechter uitzending Werk aan de Berk
Werk aan de Berk, uitzending, 30 minuten
dinsdag 10 oktober 2006
Rechter mr. Frank Visser doet uitspraak in conflicten. Presentatie: Mieke van der Weij.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

ik vind dat die boom gewoon weg moet want het brengt de gezondheid van Mevr. Haxhia in gevaar en de hele buurt heeft er last van. En mocht die boom boven de tuin van de Fam. Haxhia groeien dan hebben zei wel het recht om die boom te snoeien, het is nota bene hun eigen tuin.

Ls,

Frustrerend om te zien dat mensen zich ergeren aan natuur.
In het algemeen vind ik dat al bijzonder dat mensen een nieuw woonhuis betrekken en dan een bestaande situatie van de tuin zo rigoreus veranderen dat tuinen (met oudere bomen) ingewisseld worden voor de nu geldende trendy tuinontwerpen.
Liefst alle niet beheersbare groen er uit en gammaklinkers er voor in de plaats.

Groet,

Karel Pops, te Drouwenerveen

Gevlucht uit het voormalige Joegoslavie ivm de oorlog en je dan hier druk gaan maken om een boom, mensen zijn toch wel wat vreemd

Mensen zijn tegenwoordig allergisch voor groen, de karakterstieke dorpjes met oude bomen die de 'skyline' vormen zullen in de toekomst waarschijnlijk veel minder groen ogen. Ik heb er alle begrip voor de een andermans boom niet zomaar enorme overlast voor anderen mag veroorzaken, maar iets meer creativiteit met groen zou mensen meer sieren... Zoals eerder al vernoemd, men kiest liever voor een woonkamertuin met van die buiten bankstellen en tafels, o wee als daar een blaadje opvalt... Amerikaanse bbq's en ander camping geblaat mag wel, maar eem wuivende boom....

Nederland is een opgehoopte zooi, mensen met teveel vrije tijd bemoeien zich met alles wat los en vast zit en de huidige nieuwbouw onderstreept dat probleem alleen maar! Tonnen betalen voor een huis met een tuin te grootte van een pierenbadje.

Tot slot, de plofkip in de winkel, en de Nederlanders als plofkip in wording!

Wat een zielige mensen zeg, wow.

Om wat zaadjes, echt zielig. Tjonge jonge, er komen wat zaadjes in je tuin. Waar gaat dit over.