Wordt Vervolgd - Gluren bij de buren

Still van de Rijdende Rechter uitzending Wordt Vervolgd - Gluren bij de buren
Wordt Vervolgd - Gluren bij de buren, uitzending, 31 minuten
dinsdag 24 november 2015
In De Rijdende Rechter – Wordt Vervolgd bekijkt Jetske hoe het nu gaat met twee spraakmakende zaken van afgelopen seizoen. Zijn de buren in Den Haag inmiddels afgekoeld en staat de metershoge schutting er al? Ook gaat ze langs bij Kees te Kolsté, die de opdracht kreeg van Meester Visser om zijn pruimenboom te kappen.
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Ik ben het niet eens met de uitspraak. De boom bevond zich in de tuin van de verweerder. Het afzagen van overhangende takken was genoeg geweest. Mr Visser heeft in mijn ogen onjuist en onrechtvaardig oordeel geveld.

Ik bewonder daarbij de humane insteek van de kunstschilder, die blijmoedig blijft. Ook puur juridisch gezien lijkt me het teleurstellende oordeel van Mr. Visser aanvechtbaar.

Er was geen uitspraak sukkel, dit was een uitzending die bekeek wat er na de uitspraak is gebeurd.

Volgens mij ben jij ook niet de slimste. Dat in deze uitzending een terugblik centraal staat en niet de uitspraak zegt nog niet dat iemand geen op of aanmerkingen mag hebben.

Volgens mij ben jij ook niet de slimste. Dat in deze uitzending een terugblik centraal staat en niet de uitspraak zegt nog niet dat iemand geen op of aanmerkingen mag hebben.

Puur juridisch is nog nooit een zaak van De Rijdende Rechter succesvol aangevochten. De uitspraak zal juridisch kloppend zijn geweest en daarbij is de uitspraak zeer redelijk. De boom had daar niet te staan en zorgde voor ernstige overlast. De humane insteek is dan wel heel innemend maar juridisch totaal waardeloos.

Een tip voor de kunstschilder: volgende keer toch echt beter even werkhandschoenen en een veiligheidsbril opzetten bij het zagen.

Ik zou prima naast die kunstschilder kunnen wonen. Prima kerel, niks mis mee en die boom had wel mogen blijven. Dat gezeur dat iets ooit wel eens schade zou kunnen veroorzaken. Wacht eens af tot die mogelijke schade er is en doe dan je verhaal.

Heel aardige man die schilder , fijn dat hij er allemaal zo
nuchter onder bleef . Mooi schilderij trouwens waar hij mee bezig was . TOP !

Ben blij dat Jetske verdwijnt in het programma. Wat een aanfluiting!

Ja, de familie Rog heeft op mij een indruk achter gelaten en die is niet prettig.

Pagina's