Wordt Vervolgd - Limmen en Vechten tegen de bierkaai

Still van de Rijdende Rechter uitzending Wordt Vervolgd - Limmen en Vechten tegen de bierkaai
Wordt Vervolgd - Limmen en Vechten tegen de bierkaai, uitzending, 31 minuten
dinsdag 23 juni 2015
Categorie: 
Overige conflicten
Jetske reist naar Limmen, waar meneer Baltus onenigheid had met zijn buren over uit de kluiten gewassen bomen. Hij had er zoveel last van, dat hij eiste dat alles gekapt zou worden. Meester Visser besloot dat de joekels van bomen mochten blijven staan, zolang ze maar gesnoeid zouden worden. Hebben de buren zich aan de uitspraak gehouden? Herinnert u zich de eindexamenleerlingen van het Valuascollege nog? Meester Visser bepaalde dat er op de jaarlijkse Klippertocht geen alcohol geschonken mag worden. Jetske toetst of de leerlingen zich wel aan deze uitspraak houden.
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Lag het aan mij of waren er wel erg weinig leerlingen mee op de Clippertocht? Waren blijkbaar toch erg veel leerlingen die hun zin niet kregen en zonder alcohol aan boord zich niet konden vermaken...

U heeft het waarschijnlijk niet gezien, maar er kunnen niet meer leerlingen op één boot. Er waren meer boten (een stuk of 8). Op de achtergrond zie je ze ook zeilen.

Met verbazing heb ik gekeken naar het verhaal uit Limmen. De bomen geven duidelijk veel overlast. En wat een onbeschofte buurman. Ik sta versteld van de uitspraak van meester Visser! En zou het liefst zelf de bomen komen omzagen. Dit maat me echt heel boos! Wat een nare buren. Vooral die man die uit zijn slaapkamer last heeft van het land van meneer Baltus. Terwijl zijn bomen slechts 2 uur zon doorlaten. Onbegrijpelijk!

Beetje vreemde uitspraak!

De zeer verwaarloosde beukenhaag-bomen hadden er al lang uit gemoeten.

Bij mijn weten mag iedereen volgens de wet overhangende takken op eigen grond afzagen, vreemd dat Baltus dat niet mag van mr. Visser.

Ronduit lachwekkend om te klagen dat je uit het slaapkamerraam kijkt, last hebt van het erf van de buurman! Tja, als je WIL zeuren...

Wij hebben doorgaans NIET de behoefte uit ons slaapkameraam naar het erf van de buren te kijken.......

Mijnheer Baltus : sterkte met die nare buren.